HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Rekordközelben a Magyar Nagydíj jegyeladásai - nagy siker az Egyenesen a Hungaroringre 2. akció

2013.07.11. 17:03 Real Simon says

Időszakos jegyeladási csúcsról számolt be a 28. Formula-1 Magyar Nagydíj promócióját végző Ostermann Forma-1 Kft. és a Hungaroring. A június 28-án meghirdetett, kedvezményes árú belépők közel 35 százaléka már gazdára talált, így aki szeretne ott lenni a július 28-i versenyen, jobban teszi, ha siet a jegyvásárlással!

Egyenesen-a-Hungaroringre2_res600.jpgNagy siker az "Egyenesen a Hungaroringre 2." akció. Nem csoda: a 9990 forintos állóhelyes, illetve a 19 990 forintos ülőhelyre szóló jegyeknél egy évtizede nem láttunk jobb ajánlatot (Fotó: Hirado.hu/MTVA)

Mindez még csak részeredmény, de mindenképpen figyelmeztetés azok számára, akik élni szeretnének ezzel a rendkívüli lehetőséggel. Az először tavaly meghirdetett, majd idén újra kiírt „Egyenesen a Hungaroringre 2.” akcióban felkínált belépők mintegy 35 százaléka máris gazdára talált. Az Ostermann és a Hungaroring tájékoztatása szerint a leggyorsabb vásárlási startokat – vagyis, a legtöbb jegyelővételt Borsod-Abaúj-Zemplén, Baranya, Zala, Vas és Pest megyéből regisztrálták.

Az érdeklődés felülmúlja a legoptimistább várakozásokat, még akkor is, ha mindezek mellé tesszük, hogy tavaly az „Egyenesen a Hungaroringre” akció keretében gyakorlatilag az összes jegy elkelt, mindössze 18 kedvezményes belépő maradt a a tízezerből!

LOTUS sikan HUN12_r600.jpgTavaly majdnem dugig telt lelátók előtt körözött az F1-es mezőny a Hungaroringen, idén viszont szinte biztos a teltházas vasárnapi előadás (Fotó: Lotus F1 Team)

Az „Egyenesen a Hungaroringre 2.” akció lényege, hogy a benne részt vevő, állami tulajdonú társaságok – MÁV-START Zrt., GYSEV Zrt., Volánbusz Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) – lehetőséget biztosítanak az idei Formula–1 Magyar Nagydíj vasárnapi futamának megtekintésére. Kétféle akciós belépő létezik: az egyik állóhelyre szól 9990 forintért, míg a másik fajta ülőhelyre jogosít a Hungaroringen, 19 990 forintért. Az akció lényege azonban az, hogy a jegyárban benne vannak az említett közlekedési vállalatok szolgáltatásai is, így gyakorlatilag az ország bármely pontjáról, ingyenesen elérhető tömegközlekedéssel a Hungaroring.

Amennyiben egy belföldi magánszemély kedvezményes árú jegyet vásárol a Formula–1 Magyar Nagydíjra (július 28-ra), a jeggyel térítésmentesen lehet utazni a futam napján nulla órától 24 óráig a MÁV START Zrt. menetrend szerinti járatain, a GYSEV Zrt által előre kijelölt menetrend szerinti vonatain, valamint a Volánbusz társaságok érintett helyközi járatain. Az akciós jeggyel Budapest területén szintén térítésmentesen igénybe vehetőek a metróvonalak. A gödöllői HÉV vonalán (a Hungaroring irányába) Budapest-Ilonatelep és Mogyoród HÉV-állomás között a 24 és 72 órás jeggyel, valamint Budapest kártyával rendelkezőknek egyéb, kiegészítő jegy vásárlása nem szükséges.

Hungaroring kozonseg.jpg
Az akciós belépőjegyek megvásárolhatók az Ostermann Forma 1 Kft. Irodájában, a kijelölt MOL töltőállomásokon, az Ibusz-irodákban, valamint a www.ostermann.hu weboldalon.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr95402157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása