HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

A Ferrari boldog születésnapot kíván Schuminak

2014.01.03. 10:59 Real Simon says

Miközben Michael Schumacher legutóbbi F1-es csapata és kenyéradója, a Mercedes hallgat, egykori istállója, a Ferrari külön dedikált üzenetben kívánt ma boldog 45. születésnapot a kómában fekvő német világbajnoknak. Alább az üzenet.

Schumacher jump magny06.jpg

Maranello, 2014. január 3. - Különleges nap ez a Ferrari és rajongói számára, hiszen ma van Michael Schumacher születésnapja. Ő most éppen eddigi legfontosabb csatáját vívja az életéért, ezért különösen sok szeretettel küldjük neki üdvözletünket.

Számtalan csodálatos pillanatot éltünk meg együtt, és mi a 72-es számot választottuk. Nem teljesen véletlenül: ez a szám reprezentálja Michael és a Scuderia együtt elért győzelmeit 1996 és 2006 között: 72 GP-győzelem, amely nekünk, csapattagoknak és az „ágaskodó ló“ rajongóinak milliói számára olyan sok örömöt okozott. Felejthetetlen pillanatok, amelyek Michael odaadásával, elhivatottságával és elszántságával párosulva örökre a Ferrari nagyszerű családjának tagjává tették őt.

Mindenki a Ferrarinál folyamatosan figyelemmel kíséri [Schumacher] állapotának alakulását, Luca di Montezemolo elnökkel és Stefano Domenicali csapatvezetővel az élen. A mai napon kétszer annyi okunk van a legjobbakat kívánni neki.

Forza Michael!

A Ferrari eredeti üzenete itt olvasható: http://formula1.ferrari.com/news/double-wishes-michael-2

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr715724668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása