HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Új szakemberekkel erősít a Williams

2014.01.13. 19:49 Real Simon says

Pat Symonds technikai igazgató tavaly augusztusi leigazolása után újabb remek szakemberekkel erősített a Williams F1-es csapata. Felipe Massa régi versenymérnöke, Rob Smedley érkezését is hamarosan bejelenthetik.

Bottas-Williams-F1-Canadian-GP.jpg

Pat Symonds tavaly nyári leigazolása után újabb kiváló szakemberekkel erősített a Williams F1-es csapata. Jenson Button egykori mclarenes versenymérnöke, Jakob Andreasen a Force Indiától érkezik Grove-ba, ahol a Williams fejlesztési tevékenységét fogja irányítani. Craig Wilsont egyenesen a McLarentől szerződtette a brit középcsapat, ő lesz a járműdinamikai részleg vezetője. A tesztcsapat is új vezetőt kapott Rod Nelson személyében, aki az elmúlt évtizedben a Renault-nál, majd a Lotusnál dolgozott.

„A Williamsnél elszántan dolgozunk azért, hogy jelentősen javítsunk a versenyképességünkön a következő években. Ezek az új kinevezések mutatják, mennyire komolyan gondoljuk, hogy megszerezzük a sportág legtehetségesebb mérnökeit" – fogalmazott Symonds, aki tavaly augusztusban kezdett a Williamsnél, technikai igazgatóként.

Sir Frank Williams csapata a múlt héten elengedte Xevi Pujolart, aki 2012-ben és 2013-ban Pastor Maldonado versenymérnökee volt (a spanyol mérnök a Toro Rossónál folytatja). Ezzel gyakorlatilag megnyílt az út Felipe Massa régi versenymérnöke, Rob Smedley előtt, hogy a Ferrarit elhagyva kövesse a brazil sztárt a Williamshez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr965756861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása