HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Gyémántba öltözik Button és Hamilton sisakja Monacóban

2010.05.13. 19:14 Real Simon says

Különleges gyémántberakásos bukósisakban, drágaköves kormánykerékkel áll rajthoz az edzéseken és a vasárnapi Monacói Nagydíjon a McLaren-Mercedes két pilótája.

Jenson Button és Lewis Hamilton bukósisakját és kormányát a csapat alkalmi partnere, a Steinmetz öltözteti drágakövekbe, így emlékezve meg Lewis 2008-as, illetve Jenson 2009-es világbajnoki címéről.

A kézzel csiszolt fehér gyémántköveivel kirakott F1-es relikviákat szerdán, egy csillogó parti keretében mutatták be Monte-Carlóban. A Steinmetz először 2002-ben jelent meg rendhagyó promóciójával a McLaren partnerei között.

2004-ben a Jaguar társult egy gyémántforgalmazó céggel a Monacói GP-re, ám Christian Klien az első körben leütötte az első légterelőjét a Loews-kanyarnál, és az orr hegyére erősített drágakő sosem került elő…

1 komment

Címkék: marketing promóció gyémánt mclaren button hamilton monte carlo monacói gp steinmetz

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr862211810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_149536 2010.05.15. 21:50:36

mijómán.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása