HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Még az idén nyerni akar a Renault

2010.05.17. 15:25 Real Simon says

Robert Kubica nagyszerű monacói szereplésén (a 2. rajtkockából induló lengyelt harmadikként intették le) felbátorodva még az idén futamot akar nyerni a Renault – jelentette ki Eric Boullier csapatvezető.

Boullier szerint a sebességük alapján - kicsit több szerencsével - már Monacóban is nyerhettek volna, de Kubica a rajtnál elvesztette a második helyet Sebastian Vettellel szemben, később pedig hiába tartotta a Red Bull tempóját, a lengyel számára nem nyílt alkalom az előzésre.

„Nagyon jó rajtra lett volna szükségünk ahhoz, hogy az élre tudjunk ugrani – igazából az lett volna az egyetlen esélyünk a győzelem megszerzésére. Tudtuk, hogy Monacóban jó eredményre számíthatunk, hiszen köztudott, hogy Robert Monaco királya. Imádja a városi pályákat, és ha a technika stimmel, akkor nem lehet gond” – fogalmazott Boullier.

A csapatvezető elismerte: nem számított arra, hogy nyomás alatt tudják majd tartani a Red Bullt, és gyorsabbak lesznek, mint a McLaren és a Ferrari. „Úgy vélem, a versenyképességünk alapján valahol a McLaren és a Ferrari között helyezkedünk el” – mondta merészen Boullier.

A csapatvezető előrebocsátotta, hogy három pályán – a Hungaroringen, Szingapúrban és Valenciában – is a győzelmi esélyesek közt látja a sárga-fekete kocsikat.

4 komment

Címkék: kubica renault monte carlo csapatvezető eric boullier monacói gp

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr552211824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gardendesigner 2010.05.17. 17:18:11

Nem tudom ki hogy van vele, de számomra az idei szezon igen "szines" :) (6 futam alatt 4 különböző éllovas) És ezt mindenképpen tovább szinesítené, ha a lengyel barátunknak is sikerülne a dobogó legteteje. Azt hiszem idén ismét tele lesz a Kubica tribün a Hungaroringen. :)

Ismeretlen_149536 2010.05.17. 20:40:51

Hány nyertesünk is volt eddig idén? És remélem még Kubica és MSch is odaér, hogy kicsit színesedjen a lista. Jó szezon ez, én mondom nektek!

Ismeretlen_149244 2010.05.18. 09:56:42

MIndkettőnek örülnék! Kubica és MSchu győzelme is még jobban feldobná a bajnokság vérkeringését - nem mintha idén nem lenne izgalom...

Ismeretlen_148360 2010.05.18. 13:07:04

Nyertesek: BAH-Alonso, AUS-Button, MAL-Vettel, CHN-Button, SPA, MC-Webber. Alakulunk! ;)
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása