HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Fauzy újabb négy szabadedzésen vezetheti a Lotust

2010.07.05. 17:16 Real Simon says

Fairuz Fauzy ebben az évadban még négy versenyhétvégén kap lehetőséget, hogy a pénteki szabadedzésen pályára vigye a csapat egyik autóját - jelentette be a Lotus. (KG)

A Lotus maláj teszt- és tartalékpilótája a téli tesztek során Jerezben és Barcelonában, majd a Maláj Nagydíj első szabadedzésén tesztelhetett az istállónak. Az idény hátralevő részében Silverstone-ban, a Hungaroringen, Szingapúrban, illetve a szezonzárón, Abu Dzabiban első edzésén körözhet a T127-essel.

„Szeretném megköszönni Tonynak [Fernandes, csapatvezető], Mike-nak [Gascoyne, technikai igazgató], és az egész csapatnak a lehetőséget, hogy ismét autóba ülhetek” - nyilatkozta boldogan Fauzy.
„Már alig várom, hogy meglássam, mennyit fejlődött az autó, mióta utoljára vezettem. Igazán különleges érzés lesz Silverstone-ban vezetni, hiszen gyakorlatilag néhány méterre lakom a pályától. Örülök, hogy az első F1.es pilóták között lehetek, akik kipróbálják az új aréna-részt.”

„Fairuz mindig nagyszerű munkát végzett, akárhányszor autóba ült. Ez most egy nagyszerű lehetőség számunkra, hogy más szemszögből is tapasztalatokat szerezzünk a kocsiról” - mondta Mike Gascoyne, a csapat technikai igazgatója.

 „Számomra nem csak az fontos, hogy Fairuz ismét vezetheti az autónkat. Hanem az is, hogy bebizonyította, hogy kemény munkával és elhivatottsággal bármit elérhetsz amiről álmodtál, függetlenül attól, hogy ki vagy, vagy honnan jöttél” - hangsúlyozta Fernandes csapatvezető az esemény jelentőségét.

 

2 komment

Címkék: lotus hungaroring silverstone mike gascoyne tartalékpilóta fairuz fauzy fernandes

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr552211894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gardendesigner 2010.07.06. 14:29:31

Már megint a Lotus....:-) És az Asia Air is beszáll hozzájuk. Szerintem még pár év, és ott lehetnek, ahol szeretnének lenni. Legalább is én azt látom, hogy ügyesen építkeznek, mind anyagi, mind technikai, személyi vonatkozásban. Csak még az autójuk formájával nem vagyok kibékülve...:-)

Ismeretlen_149536 2010.07.06. 21:09:24

Csípem Fauzyt, és bár több helye lenne az F1-ben mint Chandhoknak vagy Sennának, mégsem baj hogy nem tette magát süllyesztőve egy rossz csapatban történő debütálással. Hátha megtudjuk pár év múvla, hogy mi is van benne.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása