HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Hispania-saga: Jamamoto indul a Hungaroringen

2010.07.27. 17:58 Real Simon says

A múlt heti Német GP-hez hasonlóan Jamamoto Szakont nevezte be a Hispania csapata a Magyar Nagydíjra. A szezont tartalékpilótaként kezdő japán Silverstone-ban Bruno Senna, majd Hockenheimben Karun Chandhok helyét vette át a spanyol istállónál, és miután az indiai szponzorai vélhetően továbbra sem fizetnek, Jamamoto maradhat a csapatnál.

„Már jól ismerem a Hungaroringet, alig várom, hogy visszatérjek” – jelentette ki a DJ-ként is funkcionáló Szakon a csapat sajtóközleményében. „Versenyeztem már a magyar pályán a GP2-ben az ART csapattal, a Spyker F1-gyel és a Super Agurival is. A hungaroringi versenyek mindig nagyon megerőltetőek, mert nincs sok egyenes a kanyarok között. Stabil fékekre és jó kigyorsításra van szükség a pályán. Remélem, ezúttal nagyobb szerencsével járunk, mint Hockenheimben!”

Németországban Jamamoto az utolsó helyre kvalifikálta magát, de Timo Glock (Virgin Racing) váltócseréje miatt eggyel előrébbről, a 23. rajtkockából indulhatott. A versenyen a 20. körben mechanikai probléma miatt kiállt.

1 komment

Címkék: hungaroring magyar nagydíj hrt senna bruno senna karun chandhok hispania f1 pilótacsere jamamoto

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr442211927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_149536 2010.07.28. 19:53:52

Így is van. Yamamoto nélkül nincsenek győzelmi esélyei a Hispaniának.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása