HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Gyere Forma-1-et nézni a Rézmálba, fogadj és nyerj!

2010.09.23. 09:59 Real Simon says

Tuti biztos vagy abban, hogy a Ferrari/a Red Bull/a McLaren lesz a világbajnok? Akkor ugorj le a haverokkal szeptember 25-én (szombat) és 26-án (vasárnap), kora délután a Rézmál Kávéházba, és izguld végig velünk az éjszakai Szingapúri GP-t!

A Rézmál (Budapest II. ker., Marczibányi tér 5/A) teraszán (rossz idő esetén a kávéházban) ÓRIÁSKIVETÍTŐN izgulhatod végig az éjszakai Szingapúri Nagydíjat, már az időmérő edzést is! Magyar idő szerint a kvalifikáció délután 4-től, a verseny fél 2-től kezdődik, szóval nem kell korán kelned... viszont sokáig maradhatsz! :)

A Rézmál Kávéház és az Aréna 2000 Kiadó nyereményjátékot is hirdet a szezonból hátra lévő öt futamra. Csak annyit kell tenned, hogy a helyszínen kitöltesz egy fogadószelvényt, megtippeled, kik lesznek a dobogósok, és kis szerencsével tiéd lehet egy szép Forma-1-es könyv, vagy egy Wilkinson borotva. "Vígaszdíjként" legyél a Rézmál Café vendége az aznapi fogyasztásodra! (Részletek a helyszínen.)
 
Én ott leszek!

UI: az időjárás-előrejelzés szerint egész hétvégén 30 fokos hőség és zivatarok várhatóak Szingapúrban. Érdekes lesz...
 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr752317278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dillema 2010.09.23. 11:29:07

hello,
annyit kérdeznék csak, hogy az időmérő nem 16 órakkor kezdődik?
üdv

dillema 2010.09.23. 11:42:26

a választ, nem is, de a korrekciót köszönöm.
üdv,

Real Simon says 2010.09.23. 11:45:40

@dillema: előbb korrigáltam, utána válaszolok :) Teljesen igazad van, hétfőn, amikor nézetm, még mást írtak. Köszi, hogy jelezted, és várunk a Rézmálba! ;)

dillema 2010.09.23. 11:50:45

@Real Simon says: sejtettem, hogy elöbb kijavitod, csak gondoltam piszkálodok egy kicsit :).
ja és nincs mit.
nekem az a bajom az ilyen össznépi forma1 nézéssel, hogy nem tudok úgy szurkolni mint otthon, zászlo kabala stb...tudom hogy ez nem feltétlenül normális :), de azért mindenkinek jó szurkolást.
forza
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása