HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Buemi szerint állatul néz ki az új Toro Rosso!

2010.12.03. 17:19 Real Simon says

A hosszúra nyúlt F1-es szezon végén a legtöbb pilóta elvonult valahová, hogy kikapcsolja magát a mindennapi pörgésből. Néhány nyughatatlan fiatal – köztük Hamilton és legutóbb Buemi – azonban máris bement a gyárba, ahol a mérnökök gőzerővel dolgoznak a 2011-es modelleken.

Sébastien Buemi csütörtökön Faenzába látogatott, ahol a Toro Rosso csapat tagjai egy helyi pizzériában ünnepelte meg a számukra mérsékelten sikeres szezont (az STR a konstruktőr-vb 9. helyén végzett, 13 ponttal).

„Két vagy három nap pihenés után máris a munkán járt az eszem” – nyilatkozta Buemi a Speedweek magazinnak. „A hosszabb szabadságot az év végére terveztem, ezért inkább újra elkezdtem edzéseket. Milton Keynes-ben is jártam [a Red Bullnál], ahol kipróbáltam a szimulátort. Hasznos gyakorlat volt, még akkor is, ha nem a következő versenyre készültem fel, hanem egy másik programot futtattunk le rajta. Bahreinig még sok idő van” – mesélte a 22 éves svájci pilóta.

Buemi is „trükkösnek” nevezte a 2011-es versenyautók kezelhetőségét a jövőre visszatérő KERS-szel, meg az állítható hátsó szárnylapokkal, mint egy hete Hamilton, amikor a McLaren wokingi főhadiszállásán járt, hogy virtuálisan kipróbálja az MP4-26-ost. „Az első benyomásom szerint az STR6-os nagyon állatul néz ki! Nem mondhatok róla sokat, de ha igaz a mondás, hogy a szép kocsik gyorsak is egyben, akkor pozitívak az érzéseim.”

Visszatérve a faenzai lakomára, Buemi elárulta: „Abba az étterembe mentünk, ahova a srácok gyakran kijárnak ebédelni. Különleges pizzázós estét tartottunk, így ünnepeltük meg a szezon végét. A házigazdának egy hátsó légterelőt vittünk ajándékba, amelyet dedikáltam neki. Az úriembernek elképesztő mennyiségű F1-es relikviája van, a falak pedig tele vannak fényképekkel. Elképesztő hely!”

Aki Faenza felé jár (Imola és Forlí környékén), okvetlenül ugorjon be!


Toro Rosso STR5 (2010)

1 komment

Címkék: red bull toro rosso; str; buemi; sebastien; faenza; milton keynes;

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr62491239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sferrari 2010.12.03. 19:45:00

A bikával az oldalán eddig is állatul nézett ki :) Azért remélem túl gyors nem lesz nem kérünk még egy red bullt :D
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása