HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Csuklóját törte a kétszeres DTM-bajnok

2011.02.18. 15:39 Real Simon says

Robert Kubica ralibalesete után újabb sportbaleset borzolja az autósport-kedvelők kedélyeit. Mattias Ekström az Audi téli edzőtáborában, röplabdázás közben rosszul esett, eltört a csuklója.

A Német Túraautó Bajnokság (DTM) kétszeres bajnoka (2004, 2007) az Audi szokásos tél végi erőnléti táborában röplabdázott csapattársaival, Timo Scheiderrel, Martin Tomczykkal és Mike Rockenfellerrel, amikor egy mentés után rosszul ért földet.

A 32 éves svéd kiválóság, aki eddig háromszor diadalmaskodott az év végi Bajnokok Tornáján, bal csuklóját törte. A csapat orvosa szerint Ekström csuklója helyre jön a szezon első versenyéig, amelyet Hockenheimben rendeznek május 1-jén.

„Mattias alkarjának négy hétig gipszben kell maradnia, utána kezdheti el erősíteni a karizmait. Ha minden jól alakul, nincs akadálya, hogy ott legyen a szezon rajtjánál, május elsején” – mondta dr. Christian John, az Audi csapatorvosa.

Az Audi DTM-bajnoka, Mattias Ekström és a nevezetes bal csuklója (Fotó (c) Audi Sport)

3 komment

Címkék: audi baleset kubica bajnok dtm ekström

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr892670711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bürokraták rémálma 2011.02.18. 17:51:40

Ezt mondtam már Kubicánál is, hogy szinte mindegy, hogy mit tesz/sportol az ember, ha baj van.
Ugyanakkor egy élsportolónak formában kell magát tartani a szezonon kívül is, ami akár veszélyesebb is lehet, mint szezon közben sportolni.

Mielőbbi jobbulást kívánok!

ccorsa (törölt) 2011.02.19. 12:44:00

Vannak olyan sportok is, amik nem járnak ennyi veszéllyel. Szobabicikli, stb.

33621 2011.02.19. 17:19:05

De lehet sakkozni is!
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása