HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Stefano Favaro lett Kiss Pál Tamás menedzsere

2011.03.11. 09:00 Real Simon says

A korábban Talmácsi Gábor szerződéses ügyeit intéző Stefano Favaro lett Kiss Pál Tamás menedzsere – jelentette be a GP3 sorozat felé kacsingató magyar autóversenyző sajtóirodája.

„A tavalyi évben Kiss Pál Tamás nemzetközi mércével mérve is remek eredményt ért el a brit Forma Renault sorozatban szerzett 3. helyével. A sikertörténet reményeink szerint tovább folytatódik, ennek első lépéseként a tehetséges magyar fiatalember mellett a mai naptól Stefano Favaro látja el a menedzseri feladatokat”
– áll a magyar versenyző friss sajtóanyagában.

Az elmúlt két évben a brit Formula Renault-ban versenyző magyar pilóta csapata „reméli, hogy a közös munka eredményeként Kiss Pál Tamás lesz a második magyar Forma-1-es pilóta”.

A tehetséges miskolci autóversenyző március elején GP3-as versenygépet tesztelt a franciaországi Paul Ricard pályán. Tamás összesítésben a 16. helyen végzett a Tech-1 Racing kocsijával, 0,773 másodperccel elmaradva az angol Alex Sims legjobb idejétől.

Sok sikert kívánunk hozzá!

7 komment

Címkék: menedzser kiss pál tamás; favaro; stefano; gp3; formula renault;

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr752730183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hossi 2011.03.11. 14:28:23

:)
Talán első?:P

hossi 2011.03.11. 14:30:34

Na de akkor azt is amit mondanék!
Nem tudom, nem is értem, miért is ment szét a Talma projekt, de ha csak fele olyan sikeres lesz a srác(mert ha igaz a talentum benne van) akkor már előbbre van, ez biztos.
Bár a motor nem autó, de ki tudja:)
Én csak szurkolok nekik....

Almax 2011.03.12. 05:05:29

szimpatikus srac. favaronak pedig jo kapcsolatai vannak. jobban fog szerepelni az f1-ben mint a zsolti!

Real Simon says 2011.03.13. 02:12:40

Azért nyugalomra intenék mindenkit, az F1 még messze van! Előbb jól kell szerepelni a GP3-ban, azután jöhet a GP2, esetleg az F3 Euroseries, és csak utána az F1, ha minden összejön. Reméljük!

dp27 2011.03.13. 07:24:17

@Real Simon says: Egyetértek. Szerintem a GP3-as évad után már mindenki kap egy reális képet Tamás képességeiről. A tesztekből lehetetlen látni a valós erőviszonyokat. Viszont Favaro jelenléte bíztató. Akármilyen is de pénz teremtéshez ért, és ha kell belenyúl ő is pénztárcába. Tamás eddigi nyilatkozataira alapozva már a GP3 költségvetése is problémát jelentett tavaly év végén. Különben érdekes, h Talmának mindig volt helye a motoros VB-n. Favaroval megszakad a viszonya és rögtön nem lett. Tudom, ez részben szerencsétlenség is, de mutat vmit. Szerintem azt, h ha vki "csak" tehetséges az nem elég. Kell a tehetség, piacképes háttérország, erős média. Talmánál és Tamásnál csak az előbbi van meg. A jelek szerint itthonról elérni nemzetközi szinten valamit csak menedzserrel lehet. Remélem azért h Tamásnak kevesebb százalékot kell fizetnie. ;)

dp27 2011.03.14. 06:57:41

Jut eszembe, Talmának meg lehet h Frank Tamás lesz a menedzsere? :)
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása