HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Button V8 Supercart próbált ki Ausztráliában

2011.03.22. 14:24 Real Simon says

Jenson Button néhány kör erejéig kipróbálhatta Jamie Whincup Holden Commodore versenygépét a dél-ausztráliai Bathurstben.

A McLaren-Mercedes angol pilótáját és az ausztrál V8 Supercars sorozat bajnokát, Whincupot közös szponzoruk, a Vodafone hozta össze egy kocsicserére.

Érdemes megfigyelni Jenson bukósisakján a japán motívumot, amivel versenyezni fog a hétvégi Ausztrál Nagydíjon. Button barátnője, Jessica Michibata Japánban született, a versenyző is második otthonának tekinti Japánt, főleg azok után, hogy amikor a Hondánál versenyzett, rendszeres vendég volt Tokióban.

Jenson ezzel a gesztussal kíván emlékeztetni mindenkit, hogy aki tud, segítsen az ország északkeleti részét sújtó földrengés, illetve az azt követő cunami áldozatainak.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr392762108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

des rojales 2011.03.22. 17:05:19

Bathurst-ben volt ez az auto csere amugy és nem az Albert Park-ban :D

Real Simon says 2011.03.22. 20:59:53

@des rojales: Való igaz, Bathurst volt a helyszín. Javítva - köszi!
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása