HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Ki vezetheti a Renault F1-est a Hungaroringen?

2011.05.20. 13:05 Real Simon says

Régóta találgatják a rajongók, vajon ki lesz az a szerencsés WSR-pilóta, aki a Renault F1-es autóját vezetheti július elején, a Renault-világsorozat hungaroringi versenyhétvégéjén. A WSR vezetői most döntöttek.

A Renault-világsorozatban immár hagyomány, hogy egy fiatal tehetség, aki a WSR 3.5 sorozatban versenyez, az évad során lehetőséget kap arra, hogy kipróbálhasson egy Renault F1-es versenygépet is. A világsorozat irányítói most úgy döntöttek, annak a pilótának adják meg ezt a lehetőséget, aki a WSR-sorozat következő két versenyhétvégéje után vezetni fogja a bajnokságot.

Erre jelenleg a WSR 3.5 pontversenyét magasan vezető három fiatal versenyzőnek van esélye: a francia Jean-Eric Vergne-nek (Carlin), az amerikai Alexander Rossinak (Fortec), illetve a kanadai Robert Wickensnek (Carlin). A bajnokság negyedik helyén álló Albert Costának (Epic Racing) akkor lehet esélye az F1-es megtiszteltetésre, ha legalább az egyik futamot megnyeri Monacóban, vagy a Nürburgringen.

A fentiek alapján Renault F1-es tesztpilótájaként funkcionáló Bruno Senna kiesett a kalapból, ami a hungaroringi F1-es autókázást illeti.

3 komment

Címkék: renault world series hungaroring; wsr; világsorozat; vergne; wickens; rossi;

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr822919178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

McLaren Fan 2011.05.20. 15:19:15

Hali!
Nem kötődik a témához,de szeretném megtudni,hogy van-e lehetőség interneten követni a futamok alatt az egyes pilóták körideit? Ha van erre mód,írja meg valaki!

Köszi!

Real Simon says 2011.05.20. 16:13:42

Az egyes pilóták köreit úgy tudod követni, hogy a LIVE TIMING szekciót nézed a formula1.com-on (regisztráció szükséges).
Ha McLaren-rajongó vagy, menj fel a mclaren.com-ra az edzések vagy a verseny előtt néhány perccel. Ott közlik a Hamilton/ Button és a csapat közötti rádióbeszélgetéseket (szövegesen) és háttérinfókat is adnak bőven. Jó szórakozást!

McLaren Fan 2011.05.24. 00:32:44

@Real Simon says: Hali!
Köszi szépen az infót,a következő versenytől figyelem!!!
Thx!
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása