HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Nézd meg a Chevrolet Cruze WTCC-t Budapest belvárosában!

2011.06.01. 10:00 Real Simon says

Budapest belvárosában, a Szent István téren állítja ki egyik Cruze WTCC versenyautóját a Chevrolet. A szerencsések a Chevy gyári pilótáit, Alain Menut és Rob Huffot, vagy Michelisz Norbertet is elkaphatják egy autogramra.

Csütörtökön, kora délután a Bazilikánál található Szent István téren, a Creol Negro Bár előtt állítja ki 2011-es Cruze 1.6T WTCC-versenyautóját a Chevrolet. Az eseményre az FIA túraautó-világbajnokság hétvégi, hungaroringi futamának hivatalos sajtótájékoztatója alkalmából kerül sor.

A kitartó (és szemfüles) túraautó-rajongók elkaphatnak egy autogramra, közös fotóra a Chevrolet három gyári pilótája közül kettőt, Alain Menut és Rob Huffot, vagy akár a Zengő DENSION Team reménységét, Michelisz Norbertet is, aki szintén jelen lesz az eseményen.

Alain Menu már 37 éves, eddig 15 futamgyőzelmet ért el a túraautó-világbajnokságon. A '90-es években kétszer megnyerte a Brit Túraautó Bajnokságot (BTCC), a Renault és a Ford színeiben. A svájci kiválóság egyike azoknak, akik a sorozat kezdete, 2005 óta szerepelnek a WTCC mezőnyében.

Rob Huff 31 éves angol versenyző, kezdettől fogva a Chevrolet gyári pilótája. Huff eddig 14 WTCC-futamot nyert, ebből idén négyet - nem csoda, hogy ő vezeti a 2011-es világbajnoki pontversenyt.

1 komment

Címkék: chevrolet norbi hungaroring wtcc autogram túraautó chevy cruze huff menu michelisz

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr742948096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sünmami 2011.06.01. 11:25:13

Pont nem alkalmazkodnak hozzám:( Múlt héten pénteken.........pont jó lett volna:( Nekem:P
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása