HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Vezércsere a WRC-ben: Hirvonen a Citroënnél, Ogier a Fordnál (?)

2011.11.16. 21:09 Real Simon says

Mikko Hirvonen lesz Sébastien Loeb új csapattársa a Citroën WRC-alakulatánál, miután érvényes szerződését felbontva ma elbocsátották Sébastien Ogier-t. Ogier valószínűleg éppen az ellenkező irányba tart, Jari-Matti Latvala csapattársa lesz a Fordnál 2012-től.


Sébastien Loeb és Mikko Hirvonen, amikor még más-más csapatnál hasítottak

Új csapattársat kap jövőre az immár nyolcszoros rali-világbajnok, Sébastien Loeb. Társa az a Mikko Hirvonen lesz, akivel 2009-ben az utolsó futamog versenyben volt a vb-címért, végül a francia győzött.

Ezzel egy időben a Citroën WRC-csapata bejelentette, hogy 2013 végéig érvényes kontraktusa ellenére szerződést bont Sébastien Ogier-val (és navigátorával, Julien Ingrassiával), aki az elmúlt két esztendőben gyakran tört borsot világbajnok csapattársa orra alá. Megfigyelők szerint a Citroënnél annyira eldurvult a helyzet, hogy Olivier Quesnel csapatvezetőnek döntenie kellett, mert csak az egyik Sébastien maradhatott a csapatnál. 

Ogier minden bizonnyal a Fordhoz tart, ahol az idei világbajnokság negyedik helyezettje, a finn Jari-Matti Latvala csapattársa lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr473388248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása