HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Háromezer forint a belépő a WTCC-futamokra a Hungaroringen

2012.03.03. 10:30 Real Simon says

A kétnapos belépőt 3000 forintért, a depólátogatásra is feljogosító paddockjegyet plusz háromezer, azaz 6000 forintért lehet megvásárolni a május első hétvégéjén megrendezendő FIA WTCC hétvégére – közölte az eseményt szervező Hungaroring Sport Zrt. Pénteken ingyen körül lehet nézni a Hungaroringen, akár a depóban is.
 

 
A tizenkét versenyhétvégéből álló 2012-es WTCC túraautó-világbajnoki sorozat ötödik állomása lesz a mogyoródi pálya, május 4-6. között.
 
A Hungaroring Sport Zrt. vezetősége február óta gőzerővel dolgozik azon, hogy megfelelően előkészítse a túraautó-vébé magyar futamát, amelyet – hivatalos, wtcc-s szóhasználattal élve – Race of Hungary-nak, Magyarország Versenyének neveznek. Felállt a verseny szervezőbizottsága, kiosztották a feladatokat annak érdekében, hogy a versenypálya és a rendezők teljes mértékig felkészüljenek a WTCC-mezőny és a közönség fogadására.
 
Kinek ne jutna eszébe Michelisz Norbert és a Zengő Team tavalyi, remek szereplése, aamikor a Hungaroringre kilátogató, esőben is kitartó 70 ezer néző fantasztikus hangulatban ünnepelte a második helyezése révén a dobogón pezsgőző hímesházi fiatalembert? Idén az a cél, hogy a Wéber Gáborral kiegészült magyar csapat fokozza a páratlan izgalmakat.
 

 
A Hungaroring Sport Zrt. még több nézőt vár a WTCC versenyhétvégére, ezért véglegesítette a belépőjegyek árait. A belépőjegy személyenként 3000 forintba kerül, és érvényes május 5-ére (szombatra), amikor a szabadedzéseket és az időmérőt bonyolítják le, valamint május 6-ára (vasárnapra) is, amikor a két versenyre kerül sor. Érvényes belépőjeggyel a nézőtér bármely pontján, a pálya bármely tribünjén helyet lehet foglalni, érkezési sorrendben.
 
A paddockba érvényes jegyek szombatra, illetve vasárnapra érvényesek, személyenként és naponta – a szombatra és vasárnapra is érvényes 3000 forintos jegy mellett – plusz 3000 forintba, azaz, összesen 6000 Ft-ba kerülnek, egész napos belépést biztosítva a területre.
 
Bónusz, hogy május 4-én, pénteken a belépés ingyenes a Hungaroring területére (a nézőtérre és a paddockba is), továbbá, hogy 14 éves kor alatti gyerekek számára – felnőtt kíséretében – ingyenes a belépés.
 

 A belépőjegyek elővételére és megvásárlására az Ostermann Forma-1 Kft-nél van lehetőség:
 
Ostermann Forma 1 Kft.
1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 11.
Telefon: +36 1 266 20 40 Fax: +36 317 2963
E-mail: ostermann@t-online.hu 
www.gpticketshop.com 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr164285865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

red87 2012.05.02. 10:23:30

Esetleg fontos lehet a keresgélőknek, hogy az Ostermann Kft irányítószáma nem 1026, hanem 1052, tehát a Duna túloldalán van :)

Sünmami 2012.05.02. 21:48:08

Tényleg fontos, mert ma olvastam, hogy online jegyrendelést már nem tudnak fogadni, csak személyesen lehet vásárolni az irodában, vagy kint a ringen.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása