HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

A MÁV és a Volánbusz járataira is feljogosít az új Hungaroring-belépő

2012.07.10. 17:58 Real Simon says

Kifejezetten a magyar F1-szurkolók számára kitalált, kombinált jeggyel igyekszik minél több magyar nézőt kicsalogatni a Magyar Nagydíjra a Hungaroring Sport Zrt. Az egységesen 9990 forintba kerülő exkluzív jegyért a látogatók a MÁV Start, a Volánbusz és a BKK járatait térítésmentesen használva juthatnak ki a pályára, az ország legtávolabbi pontjáról is. A versenyhétvégén várhatóan feltűnik majd Bruce Willis és Bryan Adams is, a sör pedig magyar lesz, és nem drágább 600 forintnál.

RBR_F1_Hungarian10.jpg
A kedvezményes, 9990 forintos állójegy csak vasárnapi belépésre jogosít, de péntekre (3000 Ft) és szombatra (4980 Ft) is van jó ajánlata a Hungaroringnek (Fotó: Red Bull/GEPA)

Több állami vállalat fogott össze annak érdekében, hogy minél több magyar látogasson el az idei Forma-1-es futamra július 29-én. A MÁV Start, a Volánbusz és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésével mindenekelőtt a vidéken élőket szeretnék mozgósítani. Egy új, vasárnapra szóló álljeggyel az ország minden pontjáról térítésmentesen utazhatnak el a szurkolók a mogyoródi futamra. A 9990 forintba kerülő jegyből tízezer darabot állítanak ki.

„Szabályoztuk az árakat a kerítésen belül. Megszüntettük az elmúlt évek áldatlan állapotait, 600 forint lesz egy sör, és végre magyar sört fognak árulni” - jelentette ki Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója a kedden délelőtt, a budapesti Buddha-Bar Hotelben megtartott sajtótájékoztatón.

Gerstl Péter, a Magyar Nagydíj promóciját és a jegyrtékesítést intéző Ostermann Forma-1 Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: „A hazai jegyeladások 50 százalékos visszaesést mutatnak a tavaly ilyenkorihoz képest, viszont a külföldi jegyértékesítés 35-40 százalékkal növekedett. Ezek alapján világossá vált, hogy Formula-1 magyar közönségét, egy új nézői réteget kell mozgósítanunk. Ezért vezettünk be egy exkluzív, 9990 forintos jegyet, amivel a MÁV és a volánbusz járatainak igénybevételével el lehet jutni a Hungaroringre.” Összehasonlításul: egy vasárnapi állójegy elővételben 80 euróba, azaz mintegy 24 ezer forintba kerül.

Hungaroring-jegy_res600.jpg
A keddi sajtótájékoztató népes küldöttsége. Középen, fehér ingben Gerstl Péter, az Ostermann ügyvezetője, mellette Gyulay Zsolt, a Hungaroring elnöke (Fotó: Simon)

Ezért az összegért nemcsak a Formula-1-es hétvége vasárnapi programját nézhetik meg a látogatók, hanem a jeggyel térítésmentesen vehetik igénybe a MÁV, a Volánbusz és a BKK járatait is. Az Árpád-hídtól ugyancsak térítésmentesen ülhetnek fel a mogyoródi pályához induló buszra. Az Észak- és Kelet-Magyarországról érkezőknek érdemes Gödöllőnél leszállni a vonatról, mert innen is ingyenes buszjárattal közelíthetik meg a pályát.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) képviseletében Szabó László Zsolt vezérigazgató-helyettes elmondta: „Minden várakozásunkat felülmúlja a Formula-1-es futamok nézettsége az m1-en, illetve hallgatottsága az MR1-Kossuth Rádióban. A Magyar Nagydíj kiemelkedő eseménye lesz ennek a változatos, izgalmas szezonnak, amelynek sikerén az MTVA több mint 50 fős technikai stábbal dolgozik majd a Hungaroringen.”

Ugyancsak kedvezményes állójegyet vehetnek azok, akik pénteken vagy szombaton szeretnének kilátogatni Mogyoródra. Ezek 3000, illetve 4980 forintba kerülnek.

Nagy valószínűséggel vasárnap feltűnik majd a Hungaroringen a Die Hard-sorozat ötödik epizódját Budapesten és Mogyoródon forgató Bruce Willis, valamint a szombaton a Puskás Ferenc stadionban koncertező kanadai rocksztár, Bryan Adams is. 

A kedvezményes jegyeket egyelőre kizárólag az Ostermann Forma-1 Kft. honlapján, később az F1jegy.hu portálon keresztül lehet megrendelni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr874643041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása