HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Hamilton: „Semmit sem bántam meg!”

2012.11.15. 20:42 Real Simon says

Lewis Hamilton szembeszállt jelenlegi főnökével és megvédte a döntését, hogy elfogadta a Mercedes AMG ajánlatát 2013-ra. Martin Whitmarsh az elmúlt egy hónapban nagyjából hetenként nyilatkozott úgy, hogy szerinte Hamilton titokban megbánta a döntését.

Hamilton_Italy_res600.jpg
"Je ne regrette rien!" - ahogy Edith Piaf énekelte. Hamilton egy percig sem bánta meg, hogy a Mercedest választotta

Martin Whitmarsh a szuzukai bejelentés óta eltelt egy hónapban nagyjából kétnaponként nyilatkozott úgy, hogy szerinte Lewis Hamilton titokban megbánta, hogy elhagyja a McLarent a Mercedes kedvéért. Hamilton azonban csütörtökön, Austinban (a hétvégi Amerikai Nagydíj helyszínén) úgy nyilatkozott, hogy egy percig nem bánta meg a döntését.

„Meglepve hallottam [Whitmarsh véleményét], de egyértelműen és kategorikusan nem ez a helyzet. Szemernyi megbánás sincs bennem, tehát ez a megallapítás inkorrekt. Ami bennem van, az egy hatalmas adag szeretet a [McLaren] csapat iránt, ezért esik nehezemre elhagyni őket. Az utolsó két verseny nagyon nehéz lesz, de örömmel nézek a kihívások elé” – nyilatkozta Hamilton az amerikai ESPN televíziónak.

A McLaren védelmében Lewis hozzátette: „Egy remek csapatnál versenyzem, hosszú ideje dolgozunk együtt. Tudom, hogy mindenkinek vannak érzései, de még itt vagyok, és száz százalékos teljesítményt akarok nyújtani nekik a hátralévő két versenyen. Természetesen számomra is érzékeny a búcsú, de nagyon, nagyon elégedett vagyok a korábban meghozott döntésemmel.”

Ami Fernando Alonso és Sebastian Vettel világbajnoki csatáját illeti, Hamilton mindkét bajnokaspiránsról nagy elismeréssel beszélt. „Ők ketten a legjobbak közé tartoznak. Elképesztő, amit idén elértek, mi, többiek, mind azon igyekszünk, hogy ugyanilyen helyzetbe kerülhessünk. Mindketten vérprofik és lenyűgöző látni, mennyire összeszedettek, ahhoz képest, milyen hatalmas nyomás nehezedik rájuk. De mindketten voltak már világbajnokok, tudják kezelni a helyzetet, nem lesz probléma.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr154909166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása