HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Hamilton: Vettel behúzza a negyedik vb-címét 2013-ban

2012.12.12. 11:11 Real Simon says

Miután jövőre nem lesznek jelentős szabályváltozások a Formula-1-ben, Lewis Hamilton úgy véli, senki és semmi nem állhat Sebastian Vettel negyedik világbajnoki címének útjába.

ABU-DHABI_SV-LH-MW_r600.jpgHamilton (középen) szerint Vettelt jövőre sem lehet megállítani a továbbfejlesztett Red Bull-lal (Fotó: Active Pictures/ Jiři Křenek)

Hamilton Abu-Dzabiban „a világ legmázlistább F1-es pilótájának” nevezte Vettelt, miután a német a boxutcából rajtolva harmadikként ért célba a futamon. Miután jövőre nem lesznek jelentős technikai szabályváltozások, az angol szerint semmi sem akadályozhatja meg Vettelt abban, hogy Adrian Newey remek Red Bulljával megnyerje zsinórban negyedik vb-címét is.

„Nehéz lesz megverni Sebastiant jövőre. Szerintem megint nagyon sikeres évet fog zárni. Idén fantasztikus autója volt, a jövő évi Red Bull pedig az idei továbbfejlesztett változata lesz. Adrian (Newey) is egyre jobb lesz, ahogy az évek telnek. Szerintem megint valami különlegeset fog alkotni 2013-ra” – fejtette ki Hamilton a SKY Sportsnak.

Amióta elhagyta a McLarent és a Mercedeshez igazolt, az angol tudatosan igyekszik lehűteni a vele és új csapatával szemben támasztott elvárásokat. Hamilton szerint legalább fél évre lesz szükség ahhoz, hogy a közös munka eredményre vezessen a Mercedesszel.

RBR_Vettel_Champ_r600.jpg
„Szeretem, hogy az emberek úgy gondolnak rám, mint egy jó versenyzőre, egy győztesre” – mondta Lewis. „Nem számít, honnan rajtolsz, bárhonnan lehet egy jó versenyt futni. Természetesen nyerni akarok, mindig ez a cél vezérel. Alig várom, hogy megsimerkedjem a csapattal és vezethessem az új autót, amilyen hamar csak lehet.”

Hamilton biztosította a Mercedest, hogy maximális erőbedobással fog küzdeni az ezüstnyilak sikeréért. „Nem számít, hány napig, vagy hány óráig tart, készen állok, hogy minden erőmet mozgósítsam [a siker érdekében]. Úgy érzem, a pályafutásom új lendületet kapott [a csapatváltástól], készen állok a kihívásra.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr714961219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása