HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Kötelezővé tennék a csapatsorrendet a Formula–1-ben

2013.03.26. 18:21 Real Simon says

Felháborító követeléssel álltak elő az F1-es csapatvezetők, miután Sebastian Vettel a Maláj Nagydíjon állítólag gyorsabb volt a kelleténél, és arcátlan módon megpróbálta megnyerni a futamot. (Az alábbi hír vicc, kamu!)

vettel-webber_2010.jpgVettel és Webber első ütközetük, a 2010-es Török Nagydíj után. Vajon készül-e még róluk ilyen fotó valaha? (GEPA)

A Maláj Nagydíjon látott ellentmondásos jelenetek alaposan összezavartak mindenkit, aki nem megszállottja a Formula-1-nek.

A Red Bull csapat szóvivője kijelentette: „Rendkívül komolyan vesszük az állítólagos versenyzéssel kapcsolatos rágalmakat.”

„A versenyzőinknek nem szabad elfelejtenünk, hogy ez nem egy sport, hanem egy furcsa, monoton, előre programozott szórakoztató intézmény, ami teljesen érthetetlen a normális emberek számára. Olyan, mint a Flúgos Futam, csak a versenyzők még furábbak, több benne a nevetséges kinézetű autó, és a legtöbb paddock-cica úgy néz ki, mint egy kurva."

Julian Cook F1-es szerkesztő így nyilatkozott: "Világosan látható, amint Vettel autóját próbálják felgyorsítani annak érdekében, hogy ő szelje át elsőként a célvonalat. Ennek a majdnem-sportnak a bizarr logikája szerint mindez teljesen érthetetlen és elfogadhatatlan."

„Ha bebizonyosodik, hogy Vettel valóban megpróbált nyerni, Bernie Ecclestone-nak le kell vonnia a szükséges konzekvenciákat, és be kell dobnia a németet egy skorpiókkal teli gödörbe. Még akkor is, ha egyes országokban, ahol az F1 vendégszerepel, ez nem tekinthető a büntetés humánus formájának.”

Wacky_Races_by_JamesCav.jpgA Wacky Racers, azaz a Flúgos Futam főszereplői ((c) James Cav)

Ugyanakkor az, hogy a Bahreini Nagydíj idején az utcán tüntető embereket lőnek le a kormány katonái, teljesen rendjénvaló.

Forrás: TheDailyMash.co.uk 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr585174158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.03.27. 16:19:52

"Kötelezővé tennék a csapatsorrendet a Formula–1-ben"

Sajnos még csak meg se lepődnék, ha nem kamuhír lenne :D

Illetve, akkor már lehetne a futam előtt sorsolással eldönteni a sorrendet :D
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása