HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Alonso: Nem lesz szoros a világbajnokság

2010.01.29. 09:21 Real Simon says

Fernando Alonso szerint nem lesz olyan szoros az idei világbajnokság, mint azt sokan várják. A Ferrari új szerzeménye szerint „nem reális”, hogy idén a Ferrari, a McLaren, a Red Bull és a Brawnból lett Mercedes GP pilótái mind versenyben legyenek a világbajnoki címért.

„A lehetőség elvileg adott, de én nem értek egyet ezzel [a feltevéssel]. Végeredményben két vagy három versenyző, illetve két csapat fog versengeni a gyártók világbajnoki címéért” – jelentette ki a kétszeres világelső a Ferrari F10 hivatalos bemutatóján.

„Szép lenne, ha négy vagy öt csapat is ugyanazon a színvonalon tudna küzdeni, de a realitás nem ez. Ha túl leszünk az első néhány versenyen, mindenki meglátja, hogy lesz egy-két versenyautó, amelyik jobb, mint a többi. Remélhetőleg a Ferrari lesz az egyik.”

Szólj hozzá!

Címkék: ferrari mclaren alonso világbajnokság red bull fernando

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr262211604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása