HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Colin Chapman büszke lenne ránk – mondja az új Lotus-főnök

2010.02.07. 10:23 Real Simon says

Azon a napon (pénteken), amelyen első újoncként a Virgin versenyautója pályára lépett Silverstone-ban, a másik ígéretes visszatérő, a Lotus Racing is beindította 2010-es kocsijában a Cosworth V8-as motort. A Lotus Racing norfolki székhelyén megtartott installációt Mike Gascoyne technikai igazgató felügyelte.

„Ma beindítottuk a motort. Szép munka, Mike Gascoyne: három hónap alatt talpra állítottunk egy működö F1-es autót!“ – írta Tony Fernandes csapatfőnök a Twitteren. „Biztos vagyok benne, hogy Colin Chapman büszke lenne ránk“ – tette hozzá a csapatvezető, utalva a Lotus legendás alapító-főkonstruktőrére, akinek irányítása alatt, 1958 és 1982 között 74 GP-győzelmet arattak a Lotus-kocsik.

A Lotus bemutatójára február 12-én (jövő pénteken) kerül sor a londoni Royal Horticultural Hallban. A Lotus 400 vendéget hívott meg, és a ceremónián Fernandes és Gascoyne mellet ott lesz a csapat két pilótája, Jarno Trulli és Heikki Kovalainen is.

Szólj hozzá!

Címkék: lotus bemutató csapatvezető heikki kovalainen mike gascoyne jarno trulli tony fernandes

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr572211632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása