HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Button nem hiszi, hogy a McLaren elég gyors lesz Bahreinben

2010.02.28. 14:16 Real Simon says

Michael Schumacher után egy nappal Jenson Button is úgy nyilatkozott, hogy ugyan elégedett a McLaren eddig mutatott teljesítményével, elképzelhető, hogy az MP4-25 jelenleg még nem elég gyors ahhoz, hogy a győzelemért versenyezzen vele Bahreinben.

„Kétségkívül sok tartalék rejlik még ebben a kocsiban” – mondta Button a McLaren által szervezett sajtó-összejövetelen, Montmelóban. „A teszteléssel töltött időm túl rövid volt, szívesen bevállaltam volna még egy napot! Az eddigi benyomásaim alapján azt mondanám, hogy elégedett vagyok az autó egyenletességével, de nem hiszem, hogy kihoztuk belőle a maximumot. Sokkal több rejlik még az MP4-25-ben, mint amit eddig látni engedtünk.”

Button szerint a Ferrari a legesélyesebb a győzelemre Bahreinben. „A Ferrari nagyon erős a hosszú távú etapokon. A többiekről nem igazán tudok véleményt mondani, de a Sauber gyorsabb, mint sokan gondolnák, ők még fognak meglepetéseket okozni a szezon elején. Öt vagy hat csapat nagyon erős, érdekes szezonrajt lesz!" – mondta az angol vb-címvédő az utolsó tesztnap végén.

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona tesztelés mclaren jenson button szahír bahreini gp

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr522211681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása