HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Anyagi gondok gyötrik a Campos csapatát

2010.01.28. 09:51 Real Simon says

Még el sem kezdődött a tesztidény, valóra válni látszik Bernie Ecclestone jóslata (lásd az SzC blogban!): pénzügyi gondok gyötrik az újonc csapatok egyikét.
Miután 3 millió eurós adósságot halmozott fel kasztnigyártó partnerével, a Dallarával szemben,az első F1-es tesztelés kihagyására kényszerül az új spanyol istálló, a Campos Meta. Bruno Sennának még mindig nincs csapattársa, és a csapat kasszáját tekintve egyre valószínűbb, hogy Adrián Campos fizetős pilótát lesz kénytelen alkalmazni.
A posztra legesélyesebbnek az orosz Lukoil és a Red Bull által is támogatott Vitalij Petrovot tartják, aki a tehetség és a megfelelő büdzsé ideálisnak mondható elegyét képezi. Petrov tavaly második lett Nico Hülkenberg mögött a GP2-szériában. Személyében egyúttal megvalósulhat Ecclestone egyik régi vágya: az orosz befektetők bevonása a száguldó cirkuszba.

A Campos Meta csapatnál most már azt tervezik, hogy a kihagyott valenciai próba (február 1-3.) helyett tesztelésnek minősítik a szezonnyitó Bahreini GP hétvégéjét. „Bahreinben nem az első versenyünk, hanem az egyik tesztfutamunk lesz” – mondta Daniel Eisen, a csapat főstratégája.

Szólj hozzá!

Címkék: teszt bahrein bruno senna adrián campos campos meta dallara vitalij petrov

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr62211602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása