HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Felszámolás fenyegeti a Force Indiát

2010.02.05. 10:54 Real Simon says

Az indiai, de brit licenccel induló F1-es csapat jogelődjeinél, a Spykernél és a Midland F1-nél már megszokhattuk, hogy mindig van valami balhé a csapat körül. Most azonban az anyagilag egyébként biztos lábakon álló Force Indiát is elérheti a végzete, ha nem nyújtja be sürgősen a 2008-as éves beszámolóját az angol cégbíróságnak.

A Daily Telegraph beszámolója szerint a Force Indiának eredetileg tavaly októberben kellett volna prezentálnia a részletes éves beszámolóját (amely a csapat bevételeit és kiadásait tartalmazza) a brit cégfelügyeletnek (Companies House). Ezt azonban a gárda számláit kezelő könyvelőiroda a két tulajdonos, Vijay Mallya és Michiel Mol kérésére nem tette meg. Halasztást kértek, melynek határideje azonban idén január 28-án lejárt.

A Companies House az újabb – ezúttal végső – határidőt február 25-ére tolta ki. Ha addig sem érkezik be hozzájuk a csapat teljes és részleges 2008-as beszámolója, a hivatal megindítja a felszámolási eljárást a Force India Ltd. ellen.

Tavaly júliusban, a Német GP előtt a Force India péntek délelőtt nem edzhetett, mert a német rendőrség - egy feljelentésre reagálva - lefoglalta a csapat lakóbuszait és kamionját. Egy német vállalkozó szerint Vijay Mallya nem fizette ki a lakóbuszok bérleti díját. Akkor néhány óra alatt isikerült megoldani a problémát - reméljük, most is!


Szólj hozzá!

Címkék: spyker cégbíróság felszámolás force india midland vijay mallya michiel mol

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr742211631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása