HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Fauzy „összerázta” a Lotust Silverstone-ban

2010.02.09. 18:52 Real Simon says

Túlesett az első nem hivatalos körein a vadonatúj Lotus kedden délután Silverstone-ban. Az egyelőre ismeretlen típusjelű kocsi volánjánál az istálló malajziai tesztpilótája, Fairuz Fauzy ült.

A versenyautó – amelyet az Autosport lesifotósa kapott lencsevégre – a Lotus tradicionális mélyzöld és sárga színeiben pompázik, és első ránézésre a szintén ma bemutatott Force Indiára hasonlít leginkább. Egyelőre az sem tisztázott, hogy a csapat megtartja-e ezt a színezést a szezonra, vagy sem.

A Cosworth V8-as három nappal ezelőtt, szombaton kelt először életre a Lotusban a csapat norfolki főhadiszállásán (SzC blog, 2010.02.07. 10:23). Tony Fernandes csapatfőnök megkönnyezte az első próbafutást: „A skahedown megkezdődött. A könnyeinkkel küszködünk” – írta a Twitteren.

A Lotus február 12-én (pénteken) mutatja be hivatalosan új versenygépét Londonban a két versenyző, Jarno Trulli és Heikki Kovalainen jelenlétében.

Szólj hozzá!

Címkék: lotus bemutató shakedown heikki kovalainen jarno trulli tony fernandes

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr302211642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása