HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Kivásárolták Adrián Campost, megmenekült a csapat

2010.02.18. 11:52 Real Simon says

Kivásárolta Adrián Campost, ezzel valószínűleg megmentette a Campos Meta istálló idei indulását a csapat főrészvényese, José-Ramón Carabante.

Carabante ezzel átvette az irányítást a csapat felett, és tervei szerint napokon belül rendezi az F1-es kasztnit készítő Dallarával szemben fennálló, hárommillió euróra becsült tartozását is. Ezzel elvileg elhárul az akadálya annak, hogy a Campos két Dallara-Cosworth kocsival rajthoz álljon az idénynyitó Bahreini Nagydíjon (március 12-14.)

A Campos első számú pilótája már régóta ismert Bruno Senna személyében, a kettes számú ülésre azonban még többen pályáznak. A hírek szerint a WSR 3.5 belga bajnoka, Bertrand Baguette, vagy az Indiából pénzes szponzorokat hozó Karun Chandhok lehet a befutó. Chandhokot egyébként az F1-es beszállásra készülődő Stefan GP is szeretné megszerezni, ám ők csak tartalékpilótaként számítanának a szolgálataira.

A hír hivatalos megerősítésére a napokban lehet számítani.

Szólj hozzá!

Címkék: bruno senna karun chandhok adrián campos campos meta újonc csapatok bertrand baguette carabante

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr162211663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása