HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Hamilton megválik a menedzserétől (aki az apja)

2010.03.02. 09:50 Real Simon says

Húsz évi együttműködés után elvának Anthony és Lewis Hamilton professzionális útjai. A 2008-as világbajnok papája helyett átmenetileg a McLaren International veszi át a Lewis menedzselésével járó feladatokat. Ezt a McLaren vb-reménysége árulta el az Autosport magazinnak adott interjújában.

"Huszonöt éves vagyok, és tudtam, hogy előbb-utóbb eljön ez a pillanat" - nyilatkozta Lewis. "Apám a kezdetektől fogva segítette minden lépésemet, együtt jutottunk el a gokartozástól a Formula-1-es világbajnoki címig. Azt szeretném, ha az megváltozna a viszonyom az apámmal; ha felhívhatnám őt, amikor meglátok egy nekem tetsző kocsit az utcán. Azt szeretném, ha a menedzserem foglkalkozna a profi sportolói ügyeimmel, az apám pedig az apám lenne, semmi más" - mondta Hamilton Jr.

Anthony Hamilton elismerést vívott ki magának azzal, hogy a fix összegű szerződés mellett pontprémiumot alkudott ki Lewis bemutatkozó F1-es szezonjára Ron Dennistől, akit az autósport egyik legkeményebb tárgyalójaként ismernek. A szenzációsan sikerült 2007-es évad után így a 2,5 millió dolláros alapfizetés mellé nagyjából ugyanennyi pénz ütötte Hamiltonék markát a 109 vb-pont után.

Az idősebb Hamilton decemberben jelentette be, hogy a McLarennel együttműködve olyan tesztelési lehetőséget kínál a száguldó cirkuszba készülő fiatal tehetségek számára (GP Prep néven, a korábbi F1-es pilóta, Mark Blundell részvételével), amely nem esik az FIA teszttilalma alá. Anthony Hamilton emellett a Force India tartalékpilótája, Paul di Resta menedzsere marad.

Szólj hozzá!

Címkék: menedzser mclaren hamilton lewis anthony ron dennis paul di resta

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr22211683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása