HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Button: a McLaren gyorsabb lesz Melbourne-ben

2010.03.19. 08:19 Real Simon says

Jenson Button szerint a McLaren-Mercedes sokkal jobb formában lesz a jövő hétvégén esedékes Ausztrál Nagydíjon, Melbourne-ben. Lewis Hamilton a negyedik, Button lemaradva a 7. helyen végzett a bahreini idénynyitón.

„Ez a pálya [Albert Park] jobban fok passzolni a kocsink aerodinamikai kialakításához” – mondta a világbajnok a McLaren MP4-12C utcai sportkocsi bemutatóján, csütörtökön. „A bahreini pálya nyomvonalán az utolsó pillanatban módosítottak, ezért nem feküdt nekünk annyira. Ez a pálya viszont kegyes volt hozzám a korábbi években, nagyon szeretek ott versenyezni.”

1 komment

Címkék: mclaren button jenson ausztrál gp

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr32211715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_150905 2010.03.19. 11:03:15

(Ham.:3.) Egyébként szerintem Bahreinben sem volt rossz a Mclaren Hamiltonnal (sőt talán ő még annyira sem óvatoskodta túl a "gumikérdést" mint a többiek) Az már más téma, hogy rosszul jött neki Rosberg. De pl. a kerékcserés taktikájuk is a legjobb volt. Na de Button nyilván ennél többet vár. (bár inkább magától) Szerintem :D
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása