HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Hamilton bocsánatot kért a melbourne-i utcai incidensért

2010.03.26. 17:11 Real Simon says

Ismét kellemetlen helyzetbe sodorta magát Lewis Hamilton az Ausztrál GP helyszínén, Melbourne-ben.

A McLaren 24 éves pilótája péntek este óriási gumifüstöléssel és kacsázással indult el egy Mercedes sportkocsival a Lakeside Drive-on (egy kétszer kétsávos út a McLaren csapat kedvenc óceánparti étterme, a Stokehouse mellett), de a közelben járőröző rendőrök levillogták. Hamilton abban bízott, hogy F1-es pilótaként megússza a közútra nem igazán való „rosszalkodást”, de nem így történt. Az igazoltató rendőrök szigorúak voltak: elkobozták tőle az értékes Mercedest, ezen túlmenően pénzbírságra és bírósági idézésre is számíthat.

A McLaren – Hamilton nevében – közleményt bocsátott ki péntek este, amelyben Lewis töredelmesen bocsánatot kér gyerekes viselkedéséért. „Ma este túllőttem a célon a vezetésemmel, ennek következtében megállított a helyi rendőrség. Butaság volt, amit tettem, amiért elnézést kérek.”

Nem ez az első eset, hogy Hamilton meghunyászkodni kényszerül az ausztrál metropoliszban. A 2009-es Ausztrál Nagydíjon az angol az utolsó biztonsági autós periódus alatt megelőzte Jarno Trulli Toyotáját (aki néhány másodpercre letért a pályáról), majd azt hazudta a verseny után őt beidéző FIA-ellenőröknek, hogy nem szándékosan lassított le, hogy Trulli – még mindig a sárga zászló tilalma alatt – visszaelőzze őt. A McLaren később úgy állította be a történteket, hogy Hamilton „a csapat kérésére” vallott valótlanságokat, ami Dave Ryan sportigazgatói állásába került.

1 komment

Címkék: hamilton mclaren mercedes bocsánatkérés melbourne rendőrségi ügy ausztrál gp

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr372211723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_149536 2010.03.26. 23:47:28

Hát na... Egy versenyautó igényli hogy hajtsák. Egy versenyző meg természetesen szeret autókázni. A rendőrök meg nem tehettek mást, meg kellett büntetni. Szerencsére van miből fizetni.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása