HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Lewis Hamilton mosolyszünetet tart a faterjával

2010.04.19. 12:00 Real Simon says

Mint arról az SzC_blog beszámolt (2010. március 2.), megszakította kapcsolatait menedzserével (aki egyben az édesapja) Lewis Hamilton. A Kínai GP második helyezettje Sanghajban olyan megjegyzéseket tett, melyekből arra lehet következtetni, hogy apa és fia útjai nem éppen békés körülmények között váltak el egymástól. Anthony Hamilton megsértődött, azóta nem is beszélt Lewisszal.

„Nem emlékszem, mikor beszéltem a faterommal utoljára, de hetekkel ezelőtt lehetett” – mondta Lewis egy szűk körű beszélgetésen Sanghajban. „Nem mondanám, hogy súrlódtunk, de tény, hogy nem minden felhőtlen közöttünk. Nagy változás ez, amely mindkettőnket érint” – mondta Hamilton titokzatosan. A 2008-as világbajnok nem mondta ki egyértelműen, hogy összevesztek, azt azonban igen, hogy ő akart új menedzsert maga mellé.

Azért is érdekes ez a fordulat, mert amíg Lewis első három F1-es szezonjában nem telt el verseny a fontoskodó Anthony Hamilton nélkül, a fiatal pilóta anyját pedig szinte sosem lehetett látni, most Carmen volt az, aki elkísérte Lewist Sanghajba. (Lewis még kicsi volt, amikor a szülők elváltak; a pilótanövendéket az apja és új élettársa nevelte fel.)

Hamiltonra ezen a hétvégén egy szponzori megjelenés vár Dél-Afrikában, ahová édesanyjával együtt utazik. A hivatalos program végeztével sem sietnek haza (már csak a vulkánkitörés miatt sem): Lewis inkább elviszi az anyját egy szafarira.

2 komment

Címkék: bulvár balhé mclaren hamilton lewis anthony

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr712211772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gardendesigner 2010.04.19. 13:33:13

A Formula-1 rajongói számára nem túl nagy veszteség, hogy nem láthatják hétről-hétre Anthony Hamilton saját, vélt fontosságátol átitatott, elmerengő arcát :))

szeja 2010.04.19. 17:41:24

Azért néhányszor anyuka is ott volt a helyszínen, csak ő kevésbé felkapott a média által.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása