HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Cáfol a Ferrari: nincs feszültség Massa és Alonso között!

2010.04.20. 09:36 Real Simon says

Nincs feszültség Felipe Massa és Fernando Alonso között azután, hogy a spanyol a verseny 20. körében, a boxutca felé tartva erőszakosan megelőzte a csapattársát. Annyira nincs, hogy a Ferrari szükségét érezte, hogy egy sajtóközleményt adjon ki, amelyben mindezt megerősíti.

Az olasz istálló egyben elítéli azokat az újságírókat, akik felháborodást véltek felfedezni Massa futam utáni nyilatkozatában. "Nyilvánvaló, hogy valakik megpróbálják megmérgezni a két pilótánk viszonyát” – áll a Ferrari sajtóközleményében. „Mindkét versenyző nagyon tisztán, érthetően fejezte ki magát a verseny után az egymáshoz fűződő viszonyukat illetően. Felipe és Fernando ugyanazzal a repülőjárattal utazik vissza Európába, a Scuderia szerelőivel együtt.”

„Nem történt egyéb [vasárnap], mint hogy Fernando megelőzte Felipét, ami a verseny egyik epizódja volt, semmi több. A versenyzőink tudják, hogyan kell viselkedni a pályán, és ezt ezúttal is megmutatták [hümm-hümm]. Természetesen mind a ketten győzni akarnak, és mind a ketten jó adag küzdőszellemet visznek a versenyekbe, ám közben szem előtt tartanak egy nagyon egyszerű szabályt: a csapat érdekei fontosabbak, mint az egyéni érdekek” – fogalmazott Luca Colajanni, a Ferrari sajtószóvivője.

Azért várjunk két-három versenyt, hogy kirajzolódjon a valós kép. Massa elismerte, hogy az Alonso-féle incidens előtt lecsúszott a pályáról a kopott intermediate abroncsain, de a képernyőn keresztül nekem nem úgy tűnt ez a manőver, mint két jóbarát sétája, kart-karba öltve, akik "csak a csapat érdekeit tartják szem előtt"…

2 komment

Címkék: ferrari sanghaj fernando alonso felipe massa kínai gp

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr762211776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viktria 2010.04.20. 12:59:39

hááááát.... max. az egyik tartotta szem előtt a "csapatérdeket" a másik semmiképp...:D Persze a szezon elején ez még nem is kell,h szempont legyen,(szerintem) hiszen mindkettő esélyes. (a végén ha tétre megy a buli, az már más kérdés...) De elve nem értem, hogy a csapat miért "generál" ilyen helyzetet? A Ferrarinál már valami megbonthatatlan hagyomány, hogy egyszerre hívják be a versenyzőket (???) :):)

Ismeretlen_149536 2010.04.21. 23:22:03

Nem hörög a paraszt... Alonso Hamit sem viselte jól, mert igazi ellenfél volt a csapattárs. Fisicoval, meg pikével jól elvolt. Massa viszont veszélyes rá nézve, így tuti harc lesz köztük.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása