HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Félrement e-mail miatt leckéztették meg Sennát?

2010.07.15. 16:49 Real Simon says

Senki sem értette, miért cserélte le a Hispania csapata Bruno Sennát oly hirtelen Jamamoto Szakonra a Brit Nagydíj előtt. Az első hírek arról szóltak, hogy Senna nem hozta a beígért szponzorpénzeket a brazil támogatóktól, szemben Jamamotóval, aki viszont a jelek szerint "tobzódik" a Japánból érkező pénzben.

A svájci SPEEDWEEK magazin szerint egészen más állt a hirtelen jött pilótacsere mögött. Senna kapott egy e-mailt a HRT egyik hölgy alkalmazottjától, amelyben az illető nem éppen udvarias hangnemben írt a csapatnál zajló viseltes dolgokról. Senna ott szúrta el, hogy nem direktben válaszolt a kollégájának, hanem a csapat általános e-mail címére - ami természetesen eljutott Colin Kolleshez is.

Senna kiebrudalása azért is volt furcsa, mert a Brit Nagydíj előtti csütörtökön még ő vett részt Karun Chandhokkal a Cosworthnál tett gyárlátogatáson.

Az, hogy a következő hockenheimi futamra a HRT ismét Sennát kívánja benevezni, szintén arra enged következtetni, hogy a megleckéztetés állt az ügy hátterében.

1 komment

Címkék: silverstone brit nagydíj bruno senna karun chandhok colin kolles jamamoto

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr482211913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_149536 2010.07.18. 22:13:43

Ayrton azért lett bajnok, mert az ő idejében még képeslapokon ment a csapatoknál az anyázás, és ott a címet manuálisan kellett odaírni.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása