HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Mexikói szponzor menti meg a Saubert?

2010.08.05. 11:05 Real Simon says

Svájci lapértesülések szerint hamarosan mexikói társtulajdonosa és főszponzora lesz a Sauber F1 Teamnek. A szezonnak szponzorok nélkül nekivágó, a Hungaroringen 300. GP-részvételét ünneplő svájci gárda tulajdonosa, Peter Sauber állítólag a nyár eleje óta előrehaladott tárgyalásokat folytat a Slim-családdal, amelynek fejét, Carlos Slim Helut néhány éve a világ leggazdagabb emberének választotta a Forbes üzleti magazin.

Sauber úr a Hungaroringen nem cáfolta a tárgyalásokról szóló híreket, ami nagy eséllyel azt jelenti, hogy a feltételezéseknek van alapjuk. Ha összejön a megállapodás, a Telmex mexikói telekommunikációs vállalat lehet a főszponzor, plusz a Slim-família 25%-os részesedést kap az istállóban.

Miután két tehetséges, fiatal mexikó pilóta is versenyez az európai utánpótlás-sorozatokban (Sergio Perez a GP2-ben, Esteban Gutiérrez a GP3-ban), várható, hogy egyikük - vélhetően Perez - már jövőre F1-es pilótaüléshez jut a Saubernál, Kobajasi Kamui csapattársaként. Az utolsó mexikó F1-es pilóta Héctor Rebaque volt, aki 1977 és 1981 között 41 nagydíjon vett részt a Hesketh, a Lotus és a Brabham csapattal.

1 komment

Címkék: hungaroring szponzor carlos slim részesedés peter sauber sauber f1 team

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr332211951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_160481 2010.08.05. 11:34:41

carlost már nem először hozták hírbe a forma1-el. volt arról is szó korábban, hogy csapata is lesz, de akkor ezt cáfolta. reméljük, most szponzorálni fogja a saubert, mert lenne ebben a csapatban némi potenciál...
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása