HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Button: Szingapúrban kiderül, ki mennyire gyors

2010.09.18. 12:20 Real Simon says

 Jenson Button és a McLaren csapatvezetője, Martin Whitmarsh egyetért abban, hogy Szingapúrban fog megmutatkozni igazán, kik az idei világbajnoki cím esélyesei.

„Az utolsó alkalom, hogy nagy leszorítóerőt igénylő pályán versenyeztünk, augusztus elején volt a Hungaroringen” – fejtegette a világbajnoki címvédő a McLaren szingapúri futamelőzetesében. „A mi autónk nem volt valami erős akkor, de mivel azóta csak két gyors pályán [Spa-Francorchamps, Monza] szerepeltünk, nem biztos, hogy valós képet festettünk a képességeinkről. A budapesti futam óta sok minden változott, nem utolsó sorban komoly átalakítások történtek a szabálykönyvben, ami a kocsi alvázát és a szárnyak rugalmasságát illeti. Ennek következtében a mérnökeink is sokat dolgoztak a McLaren Technology Centerben, hogy biztosak lehessünk abban, hogy a versenyautónk jól működnek a lassabb pályákon is” – véli Button.
 
Martin Whitmarsh csapatvezető is optimistán készül a jövő hétvégi versenyre. „Szingapúr alig két év alatt a versenynaptár egyik kiemelkedő eseménye lett. Ez lesz az első magas leszorítóerős pálya, amióta az FIA megszigorította a kasztni flexibilitására vonatkozó előírásokat, ezért valószínű, hogy két kevésbé tipikus verseny, a Belga és az Olasz GP után sokkal pontosabb képet kapunk a vezető csapatok egymáshoz viszonyított sebességéről. Egy csomó új ötlettel a tarsolyunkban érkezünk Szingapúrba, és reméljük, hogy ismét az élmezőnyben versenyezhetünk.” 
 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr312305167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sünmami 2010.09.19. 08:44:25

Ezt a cikket olvastam már valahol:) Mindegy, most megvan mégegyszer:)

Real Simon says 2010.09.19. 20:56:28

@Sünmami: még a legjobbakkal is előfordul, hogy arról írnak, amiről mások is... ;)

Sünmami 2010.09.19. 21:08:22

Valamitől megrepedt hirtelen a plafon felettem:)
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása