HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Di Grassi figyelmeztetésére szerződtetett új pilótát a Virgin

2010.09.20. 09:06 Real Simon says

 A GP2 bajnokság belga reménységét, Jerome d’Ambrosiót szerződtette le pénteki tesztpilótának a Virgin Racing. Valószínű, hogy a csapat d’Ambrosio szerződtetésével igyekszik jobb teljesítményre sarkallni Lucas di Grassit – miként a Force India teszi Tonio Liuzzival (ahol Paul di Resta a beugró).

A Virgin Racing közleménye szerint a 25 éves belga pilóta a hátra lévő öt futamból négynek a péntek délelőtti szabadedzésén indulhat a Virgin-Cosworth-szel, Lucas di Grassi helyén. 
 
„Mindig is a Formula-1 volt a végső célom, nagyon örülök, hogy most egy lépéssel közelebb kerültem hozzá. Köszönöm a Virgin Racing és a menedzsereim bizalmát – nem fogok csalódást okozni nekik!” – jelentette ki magabiztosan d’Ambrosio, aki májusban megnyerte a monacói GP2-es sprintversenyt. 
 
A Virgin-istálló igazgatója, Graeme Lowdon elmondta: a csapat már Szingapúrban lehetőséget ad d’Ambrosiónak a délelőtti szabadedzésen, majd Japánban, Koreában és Brazíliában is vezetheti a VR01-est. A szezonzáró futamon, Abu Dzabiban azért nem, mert ott rendezik a GP2-bajnokság zárófutamát, amelyen Jerome a DAMS csapat színeiben vesz részt.  
 
„Timo Glockkal még két évig érvényes a szerződésünk, Lucas di Grassi szolgálataira pedig még egy évig opcióval rendelkezünk. Mindig is célunk volt, hogy lehetőséget adjunk fiatal, tehetséges pilótáknak, hiszen a csapatnak, amelyből a Virgin Racing kinőtt, nagy hagyományai vannak ezen a téren” – jelentette ki Lowdon.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr342309363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása