HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Horner: a Ferrari a legveszélyesebb a Red Bullra

2010.09.24. 09:57 Real Simon says

A Red Bull Racing csapatvezetője, Christian Horner úgy véli, a Ferrari nagyobb veszélyt jelent a bikásokra a szezon hajrájában, mint a McLaren-Mercedes.

Noha Mark Webber vezeti a világbajnokságot öt ponttal a mclarenes Lewis Hamilton előtt, Fernando Alonso monzai győzelme Horner szerint arra utal, hogy a Ferrarival kell a legkomolyabban számolniuk a hátralévő öt versenyen.

„Őszintén szólva, én a Ferrarit tartom legveszélyesebbnek. Az övék a leggyorsabb kocsi, és a szezon közepe óta ők vannak a legközelebb hozzánk. Peches napot fogtak ki Valenciában és Silverstone-ban [a safety car beküldése miatt – SI], de Hockenheimben már nagyon gyorsak voltak, és Budapesten is ők jöttek legközelebb hozzánk. Spában megint nem az elképzeléseik szerint alakultak a dolgok, de aztán Monzában megint nagyon felgyorsultak, ezért nem vitás, hogy a Ferrari jelenti a legnagyobb kihívást” – fogalmazott a Red Bull vezére.

„A Ferrari kissé másképp keveri a kártyáit, mint mi, de ha meg akarjuk nyerni a gyártók bajnokságát, végeredményben mindenkit meg kell vernünk. Inkább szeretném, hogy mindkét pilótánk versenyben legyen a bajnoki címért, mint hogy csak az egyik. Továbbra is mindkét versenyzőnket támogatni fogjuk, olyan fair és egyenlő módon, amennyire csak tudjuk” – szögezte le Horner.

Horner aggodalmait támasztja alá az is, hogy a legutóbbi négy futamon – Hockenheim óta – a Ferrari szerezte a legtöbb pontot (125), a Red Bull a második legtöbbet (101), míg a McLaren csak 69-et.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr202319860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sünmami 2010.09.24. 12:37:08

Én erre azért nem innám meg a ciánt. Be fog még kavarni a McLaren.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása