HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Klien helyettesíti Jamamotót Szingapúrban

2010.09.24. 11:13 Real Simon says

Christian Klien veszi át Jamamoto Szakon helyét a Hispania csapatátnál, miután a japán pilóta - állítólag - gyomorrontást szenvedett Szingapúrban csütörtök este.

"Úgy tűnik, hogy Szakonnak gyomottonrása van, nem érzi jól magát. Éppen ezért úgy döntötünk, hogy Christian Klien fogja vezetni a kocsit a pénteki edzéseken, illetve a Szingapúri Nagydíj hétvégéjén" - erősítette meg a hírt Colin Kolles, a HRT F1 Team vezetője.

Klien legutóbb Barcelonában és Valenciában ült a Hispani akocsijában, a péntek délelőtti szabadedzésen. Ez lesz az első nagydíj-rajtja a 2006-os Olasz GP óta, amikor 11. helyen ért célba a Red Bull-Ferrarival. Az osztrák pilóta 46 GP-n vett részt eddig a Jaguar és a Red Bull színeiben.

Christian Klien eddig 46 F1-es nagydíjon indult a Jaguar és a Red Bull színeiben (Fotó (c) Red Bull)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr22319906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sünmami 2010.09.24. 13:42:52

Baj ha ezen én most röhögtem? Más nem evett olyan kaját? Csak kérdezem:) Szegénynek még jó hogy nem a futam előtt tálalták fel...
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása