HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Brundle és Coulthard kommentálja az F1-et a BBC-n

2011.01.12. 10:49 Real Simon says

Két igazi szaktekintély, Martin Brundle és David Coulthard lesz az idei futamok kommentátora az angliai F1-es közvetítésekben. A német SKY televízió is megegyezett Bernie Ecclestone-nal arról, hogy 2011-ben full HD minőségben közvetítik a száguldó cirkusz eseményeit.

Néhány órával azután, hogy az eddigi vezető kommentátor, Jonathan Legard bejelentette kilépését, a BBC megerősítette, hogy eddigi szakértőjük, Martin Brundle veszi át a vezető kommentátori feladatokat. A közvetítések szakkommentátora David Coulthard lesz a stúdióban. A 13-szoros futamgyőztes skót eddig a felvezető műsorban segítette a stáb munkáját.

Az edzések alatti és versenyek előtti beszélgetéseket várhatóan továbbra is David Croft moderálja a BBC-n, az azonban egyelőre kérdéses, lesz-e helye a teamben Eddie Jordannek. A korábbi csapatfőnököt sok nézői kritika érte néha felszínes, nem odavaló megjegyzései és erős Schumacher-kritikái miatt.

Hosszú egyeztetés után megállapodott a Formula-1-es közvetítések jogáról a FOM-mal a német SKY televízió is. A száguldó cirkuszt Full HD minőségben közvetítő fizetős csatorna kommentátora továbbra is Jacques Schulz, szakkommentátora a korábbi F1-es pilóta, Marc Surer lesz.


David Coulthard és Martin Brundle, a BBC új "álompárosa"

5 komment

Címkék: bbc jordan schulz coulthard sky surer brundle fom legard

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr212578359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sferrari 2011.01.12. 11:55:35

Rtl klubon meg gondolom marad Czollner "elmozdíthatatlan" Gyula :D + valaki párosítás :D
Palik Laci már hazaevezhetne a kenguruk földjéről :D Bár kétlem hogy közvetítene :(

Sünmami 2011.01.12. 12:02:37

Eddie Jordannek biztos voltak erős Schumis kritikái, de Coulthard-ot sem féltem. Okoskodott ő már feleslegesen. Szerintem.

Sünmami 2011.01.12. 12:04:11

@Sferrari: Szerintem írjunk petíciót hogy S.I. legyen a kommentátor;) Palik Lacival én most egy darabig nem viccelnék, családi okok miatt van külföldön és nem irigylem miatta, sőt, nagyon is sajnálom:(

PRMaya 2011.01.12. 18:03:08

@Sferrari: Czollner "elmozdíthatatlan" Gyula... Kéééééééééész :DDD

Sferrari 2011.01.12. 23:20:56

@Sünmami: Támogatom :)
Palik meg tavasszal jön haza szóval közvetíteni is jöhetne.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása