HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

A Ferrari ráhúzott egy napot Jerezben

2011.02.15. 09:42 Real Simon says

Hétfőn is Jerezben maradt a Ferrari, ám ezúttal nem tesztelni, hanem reklámfilmet forgatni. A Scuderia vendégül látta a rajongói klubja tagjait is.

A Ferrari nem költözött el a második csoportos teszt végén Jerezből. Fernando Alonso és Felipe Massa hétfőn is a pályán körözött - igaz, csak reklámfilm-forgatási célból. Ilyenkor a kocsik nem mehetnek többet 50 kilométernél. A Ferrari még 2010-ben lefoglalta ezt a filmforgatási napot, hasonlóan a McLarenhez, amely a valenciai teszt utáni egy Barcelona melletti próbapályán filmezte az MP4-26-ot. 

A Ferrari Fan Club szerencsés spanyol tagjai is részt vehettek a „teszt utáni tesztnapon”. Nekik a csapat tartalékpilótája, Marc Gené magyarázta el, mit csinálnak a pilóták és a mérnökök, hogyan működik a csapat egy F1-es tesztelésen.

Alonso és Massa már továbbrepült Barcelonába, ahol pénteken kezdődik a harmadik csoportos tesztelés.

Szólj hozzá!

Címkék: teszt ferrari alonso massa jerez gené

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr602662313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása