HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Vettel szívesen látja Schumachert – a második helyen

2011.02.24. 10:35 Real Simon says

Michael Schumacher az elsők között gratulált Sebastian Vettelnek a világbajnoki címéhez tavaly, Abu Dzabiban. Vettel most „hálából” minden jót kívánt Schuminak – a második helyhez, mögötte.

Michael Schumacher ahol lehet, elmondja, hogy a nyolcadik világbajnoki címének megszerzésre készül. Tavaly a 42 éves versenyző és a Mercedes is elmaradt a várakozásokról, de Schumi szerint még semmi nincs veszve. „Egy hároméves programot tűztünk ki a Mercedesszel, úgyhogy még belül vagyunk a határidőn” – mondja Schumacher.

Vettel az egyik német autóklub, az ADAC lapjában elismeréssel nyilatkozott nagy elődje eredményeiről, de hozzátette: természetesen idén is maga mögé akarja utasítani. „Még mindig példaképként tekintek rá, már csak ezért is szeretnék neki minden jót kívánni. De azért nem túl sokat. Ha a szezon végén második lesz mögöttem, akkor elégedett leszek” – nyilatkozta kicsit szemtelenül az ADAC Motorweltnek.

Schumacher továbbra sem adja fel. „Biztos, hogy nem lehet visszaforgatni az idő kerekét. Nem tudnám megmondani, hogy ugyanolyan jó vagyok-e, mint 10 vagy 15 évvel ezelőtt. Ahhoz viszont nem férhet kétség, hogy még mindig elég jó vagyok” – mondta a német veterán a MotorsportTotal-nak.

Szólj hozzá!

Címkék: f1 mercedes; red bull; vettel; schumacher; német; pilóta;

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr702686995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása