HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Paul Di Resta mostohaapját gyászolta Isztambulban

2011.05.10. 09:00 Real Simon says

Az F1-es pilóták profik, képesek kizárni az érzelmeket, amikor versenyeznek. Paul di Resta nem sokkal a hétvégi Török Nagydíj rajtja előtt tudta meg, hogy mostohaapja öngyilkos lett.

Paul di Resta nem sokkal a Török Nagydíj időmérő edzése után értesült arról, hogy nevelőapja, Doug McCracken valószínűleg öngyilkos lett lanarki (Skócia) otthonában. Talán ennek is köze lehet ahhoz, hogy a Force India ifjú reménysége idén először kikapott csapattársától, Adrian Sutiltól az időmérő edzésen.

Doug McCracken nevét jól ismerik a skót sportbarátok, hiszen 1985-től hat éven át a másodosztályú Ayr United klub labdarúgója volt. Di Resta szülei 1990-ben váltak el (Paul akkor négyéves volt), a későbbi DTM-bajnok édesanyja ezután ment hozzá McCrackenhez, aki sikeres üzletember volt. A Daily Record című napilap beszámolója szerint a családtagokat meglepte és lesújtotta Di Resta mostohaapjának öngyilkossága, és gondban voltak, mikor és hogyan közöljék a rossz hírt a versenyzővel.

Di Restának a kvalifikáció után a versenyen sem volt szerencséje: 14 körrel a leintés előtt a tizenharmadik helyen állt, amikor kiállt kerékcserére, de visszatérése után a csapat arra kérte, állítsa le a motort, mielőtt tönkremegy egy meghibásodás miatt. Miután a virgines Timo Glock késői váltócseréje miatt nem tudott elrajtolni, di Resta lett a vasárnapi futam egyetlen kiesője.

Fernando Alonso is gyászolt Isztambulban: a verseny előtti pénteken életét vesztette Severiano "Seve" Ballesteros, a spanyolok (és minden idők egyik) legjobb profi golfozója.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr322892457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sünmami 2011.05.10. 13:52:58

Szegény srác:( És mennyi minden van, amiről fogalmunk sincs. Biztos hogy minden futamon akad egy versenyző, aki magában emészti a problémáit. Persze, tudom, ezért fizetik. De van hogy az ember bizonyos helyzetekben képtelen koncentrálni.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása