HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

A nap képei: McNish balesete Le Mans-ban, újra!

2011.06.20. 13:50 Real Simon says

A Nap képe: Allan McNish és az Audi R18 vakrepülése Le Mans-ban

Két héttel ezelőtt, a Le Mans-i 24 óráson Allan McNish éppen a második helyért előzte csapattársát, valamint az amatőr GT-kategóriában versenyző Anthony Beltoise Ferrari 458 Italiáját, amikor összeütközött a Ferrarival. McNish kissé túl rámenős volt a kanyar előtt, Beltoise pedig későn vette észre, hogy a fekete-ezüst versenyautó mellé húzódott. 

Az Audi R18 TDI mintegy 270 km/órás sebességgel végigcsúszott a kavicságyon, majd óriási erővel az acélkorlát előtti gumikordonnak csapódott. Az Audi felrepült a levegőbe, és csak hajszálon múlt, hogy nem ugratott át a korláton, a túloldalon várakozó sportbírók és fotósok legnagyobb megdöbbenésére.

Hihetetlen, hogy Allan McNish épségben kiszállt ebből a roncsból...

Az Audi R18 új szénszálas technológiával készült Ingolstadtban. McNish ennek köszönhette az életét, a fotósok és pályabírók viszont csak a Gondviselésnek... (Fotó: auto, motor und sport)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr813000216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása