HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Megvannak a Lauda-Hunt film főszereplői!

2011.07.20. 09:34 Real Simon says

Remekül haladnak a Niki Lauda és James Hunt 1976-os vb-csatáját bemutató mozifilm előkészületei. Ron Howard rendező már meg is találta a két főszereplőt: Laudát Daniel Brühl, Huntot Chris Hemsworth alakítja.

Niki Lauda és James Hunt: a pályán ádáz ellenfelek, azon kívül barátok voltak

Még ebben az évben megkezdődik Nagy-Britanniában és Németországban a „Rush” (Rohanás, száguldás) című film forgatása. A mozifilm Niki Lauda és James Hunt 1976-os, drámai elemekben bővelkedő összecsapását mutatja be az F1-es világbajnoki címért.

A rendező, Ron Howard (aki többek közt a Da Vinci kód, az Egy csodálatos elme, illetve az Apollo 13 című filmeket is jegyzi) Niki Lauda segítségével már meg is találta a főszereplőket. Laudát a filmben a spanyol-német származású Daniel Brühl, míg az 1993-ban elhunyt Huntot az angol Chris Hemsworth alakítja majd.

Brühl a 2004-ben bemutatott Edukátorok című filmmel robbant be a köztudatba, de szerepelt Quentin Tarantino 2009-ben bemutatott második világháborús filmjében, a Becstelen Brigantykban is.

A filmben Daniel Brühl alakítja a fiatal Niki Laudát - teljesen indokoltan

Niki Lauda a szereplőválogatás előtt viccesen úgy nyilatkozott: az a színész fogja őt játszani, "aki hajlandó arra, hogy két füllel kezdi a forgatást, és fél füllel fejezi be".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr873082516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása