HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Tizenkét F1-es pilóta indul Massa gokartversenyén

2011.09.29. 15:28 Real Simon says

Tizenkét jelenlegi és volt Formula-1-es pilóta jelezte részvételi szándékát Felipe Massa december elején megrendezendő, jótékonysági gokartversenyén, a brazíliai Florianópolisban.

Massa gokartversenye közel egy évtizede óriási buli és a versenyidény záróakkordja (Fotó: HochZwei)

Eddig 12 jelenlegi és volt Formula-1-es pilóta jelezte részvételi szándékát Felipe Massa december elején megrendezendő, jótékonysági gokartversenyén, a brazíliai Florianópolisban.

A Ferrari brazil pilótája mellett honfitársai, Rubens Barrichello (Williams) és Bruno Senna (Renault), valamint Adrian Sutil (Force India), Vitantonio Liuzzi (HRT), Jaime Alguersuari (Toro Rosso) és Pastor Maldonado (Williams) is gokartba ül a december 4-én megtartandó viadalon.

A svájci Sébastien Buemi és a mexikói Sergio Pérez szintén meghívást kapott az eseményre, szeretnének is ott lenni, de egyelőre nem mondtak igent.

Ott lesz viszont öt további ex-F1-es pilóta, Christian Fittipaldi, Antonio Pizzonia, Ricardo Zonta és Luciano Burti, valamint a Pirelli jelenlegi tesztpilótája (a tavaly a Virginnél versenyző), Lucas di Grassi is. Rajtuk kívül szerepel még az indulók névsorában a MotoGP aktuális világbajnoka, Jorge Lorenzo, valamint a brazilok két Indycar-menője, Tony Kanaan és Hélio Castroneves is.
 
A szokásos idényzáró gokart-dzsemborira december 2.-4. között kerül sor Santa Catarina szövetségi állam fővárosában. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr263265277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása