HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Falakat mozgattak meg Koreában

2011.10.13. 12:29 Real Simon says

Komoly biztonsági módosítást hajtottak végre a hétvégi Koreai Nagydíj helyszínén, a jeongami pályán. Lebontották és beljebb helyezték az utolsó kanyar belső betonfalát.

Jeongamban nem jelent többé problémát a boxutcába tartó autók észlelése az utolsó kanyarban (Fotó: HochZwei)

A 2010-ben bemutatkozott F1-es helyszínen több versenyző kritizálta a szervezőket, mert az utolsó jobbkanyar belső betonfala akadályozta a boxutcába ott bekanyarodó, ezért lelassító autók észlelését.
 
A pilóták érdekvédelmi szövetsége, a GPDA nevében Jarno Trulli (Team Lotus) tavaly élesen kritizálta a szervezőket, noha a betonfalak elhelyezéséért a pálya tervezője és kivitelezője, a Tilke GmbH volt a felelős.
 
A koreai szervezők a hétvégi verseny előtt lebontották a 17-es kanyar belső szegélyénél húzódó betolfalat és másfél méterrel beljebb építették fel újra. Ezáltal várhatóan könnyebb lesz észrevenni a depó felé tartó, lelassító autókat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr413299736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása