HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

A Kisherceg Milton Keynes-be látogatott

2011.10.20. 11:00 Real Simon says

A Koreában megszerzett konstruktőr-világbajnoki cím után az RBR központjába, Milton keynes-be vezetett Sebastian Vettel első útja. A bikások "kishercege" személyesen köszönte meg a Red Bull Technology minden munkatársának a munkáját.

Christian Horner, Adrian Newey, Vettel és Coulthard a színpadon, a RBR munkatársai előtt. Mindenkinek jó oka volt az örömre (Fotó: RB/GEPA)

Rögtönzött sajtótájékoztatót tartott szerdán a Red Bull Racing Milton Keynes-i központjában Sebastian Vettel. Ám a beszédek ezúttal nem újságírók, hanem a Red Bull Technology mind az 525 munkatársa előtt zajlottak. Az újdonsült kétszeres világbajnok személyesen köszönte meg a RBR munkatársainak, hogy áldozatos munkájuk révén mindkét világbajnoki címet megtartották.
 
A sajtótájékoztatón (ami inkább egy kötetlen színházi előadásra hasonlított) a világbajnok mellett részt vett Christian Horner csapatfőnök, Adrian Newey technikai igazgató és (moderátorként) David Coulthard is. Mark Webbert egy korábban lekötött szponzori programja Sydneybe szólította, de videoüzenetben az idén kevésbé sikeres ausztrál is köszönetet mondott a támogatásért.
 
A bikások Koreában már a garázsban örömtáncot lejtettek a konstruktőr-vb-cím bebiztosítása után - nem véletlenül. Az SzC_blog belső forrásokból úgy tudja, hogy a 2010-es vb-címek után minden alkalmazott dupla bónuszt kapott jól végzett munkájáért. Az idei duplázás akár háromszoros bónuszt is érhet - így már különösen érthető az az örömtánc, és Vettel szívélyes fogadtatása!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr453317241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sünmami 2011.10.20. 15:23:37

Én elfogultságból nem is írhatnék ide, mert erről a "kiskölyökről" és az egész csapatról csak csupa jót tudok mondani.:) Ez is, mint sok más sport egy nagy csapatmunka. De akárhogy is nézzük, a szerelők kitehették volna a lelküket, a vezetés rakhatott volna Vettel feneke alá bármilyen szuper gépet, ha nem ennyire összeszedett, gyors, és megbízható. És ez érvényes fordítva is, úgyhogy most tényleg örülhetnek mindannyian a sikernek, mert mindenkinek szép summát hozott ez a győzelem. "Kisherceg":D Ez nagyon jó:)
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása