HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Az új Red Bull nem lesz olyan ronda, mint a Ferrari

2012.02.05. 20:44 Real Simon says

A Red Bull Racing tanácsadója, Helmut Marko elárulta: az idei Red Bull orra nem lesz olyan csúnya, mint a Ferrarié. Az RB8-at holnap (hétfőn) mutatják be az első F1-es tesztelés helyszínén, Jerezben.
 
A McLaren esztétikus és a Ferrari csúnya orrmegoldása után mindenkit az foglalkoztat, vajon melyikre hasonlít majd inkább az RB8 orra?
 
„A mi autónk nem lesz olyan csúnya, mint a Ferrari. Mi is kifejlesztettünk egy saját technikai megoldást [az RB8 orrára], de a miénk sokkal jobban néz ki. Ugyanakkor nem lesz annyira csinos, mint a McLaren megoldása, amelynek egyáltalán nincs törés az orrában” – árulta el dr. Marko a Bild am Sonntagnak. 
 
„A mi autónk orrában a törés valamivel kisebb és elegánsabb lesz” – tette hozzá a Red Bull pilóta-szaktanácsadója, aki gyakran árul el műhelytitkokat a csapat életéből. 
 
A bikások hétfőn leplezik le az RB8-ast, amellyel Sebastian Vettel harmadik világbajnoki címéért, Mark Webber pedig futamgyőzelmekért száll majd harcba. A világbajnok csapat kedden kezdi meg a 2012-es tesztelést Jerezben, többek közt a McLaren és a Ferrari társaságában. Kedden és szerdán Webber, csütörtökön és pénteken Vettel vezeti majd az autót.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr454068872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása