HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Alonso: A Ferrari szenvedni fog a szezon elején

2012.03.04. 15:53 Real Simon says

Fernando Alonso megtörte a Ferrari által a pilótáira erőszakolt hallgatási kötelezettséget, nyilatkozott egy spanyol tévének. Maranellóban alighanem tudják, hogy igaza van, de nem fognak örülni a spanyol szavainak...
 
"A Ferrarinak most még rosszabbul megy, mint Messinek, vagy Iniestának” – mondta Fernando Alonso
 
Fernando Alonso a második legjobb időt érte el az utolsó tesztnapon, Barcelonában, de a Ferrari ásza így sem lehet teljesen elégedett az F2012 eredményeivel. Az autó tempója nem rossz, de hosszabb távon hamar elkoptatja a hátsó abroncsokat, ami aggodalomra ad okot a versenyeken. 
 
„Rengeteg dolgon kell még dolgoznunk, javítanunk. Össze kell szorítani a fogunkat, és el kell viselnünk ezt egy darabig. Az első néhány versenyen szenvedni fogunk, még mindig nem vagyunk száz százalékos állapotban” – nyilatkozta Fernando a spanyol Canal+ Liga televíziónak, megtörve a Ferrari által a pilóták számára kötelezővé tett hallgatást. 
 
Alonso szerint a radikálisan átalakított versenyautó alapvetően nem rossz, a problémák inkább hosszú távon válnak láthatóvá. „Jó formában vagyunk, akkor is, ha még sok téren kell fejlődnünk. Közeledünk az utolsó tesztelés végéhez, és mielőtt elkezdődne a szezon, pontos képet akarunk kapni arról, hogyan is állunk pillanatnyilag. Össze kell sorítani a fogunkat, és lépésről lépésre megoldani a problémákat” – fogalmazott a spanyol.
 
Mivel a Canal+ közvetíti a spanyol labdarúgóliga meccseit is, megkerülhetetlen volt a kérdés: vajon Alonso melyik csapatnak szurkol? „A Ferrarinak most még rosszabbul megy, mint Messinek, vagy Iniestának” – mondta Fernando. „Amikor lehetőségem van rá, el szoktam járni futballmeccsekre. Az Oviedo az egyik gyenge pontom, de sokkal inkább Real Madrid-drukkernek tartom magam. A futball rendkívül látványos sportág, lélegzetelállító. A játékosok annyira szépen játszanak, hogy számomra ezt nézni a legnagyobb szórakozás.”
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr944288356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása