HTML

Száguldó cirkusz blog

Utolsó kommentek

Michelisz a MOL támogatásával indul a WTCC-ben

2012.03.09. 17:00 Real Simon says

Hétvégén, Monzában indul útjára a 2012-es FIA túraautó-világbajnokság (WTCC), amelynek ismét lesz magyar résztvevője, Michelisz Norbert személyében. A Zengő Motorsport rajongói bizakodással és örömmel készülnek a szezonra, a csapatot ugyanis az idei szezonban a MOL támogatja.
 
A MOL matrcája Monzában már felkerült a BMW-re. További szponzorok érkezése várható...
 
A Zengő Motorsport két versenyzővel képviselteti magát az idei túraautó-világbajnokságon, a csapat favoritja, Michelisz Norbert mellett a többszörös magyar bajnok, Wéber Gábor is indul az európai versenyeken. 
 
A 2010-ben, Makaóban vb-futamgyőztes Michelisz, valamint az F1-es szakkommentátorként is ismert Wéber is ott van a 12 futamos évad első versenye színhelyén, az olaszországi Monzában. A március 12-i futam előtt már szombaton a szabadedzéseken és az időmérő edzéseken bizonyíthatnak a pilóták. A világbajnokságnak idén is lesz magyarországi futama, amelyre május 6-án kerül sor a Hungaroringen.
 
„Érzem, hogy az idei év fantasztikus lesz, a monzai pályán a már-már megszállott autósport-rajongó olasz közönség előtt kellően fel tudom szívni magam az egész idényre. Az idei szezonban a célom nem kevesebb, minthogy futamgyőzelmeket szerezzek és kivívjam a legjobb nem gyári csapat versenyző (Yokohama Drivers’ Trophy) címet” – mondta Michelisz Norbert. 
 

Kelenvölgyi Ágnes, a MOL szponzorációs vezetője hozzátette, hogy az autó-motor sportban és az energetika területén is maximális teljesítményt kell nyújtani, és ezért a társaság a technikai sportok támogatását kiemelten fontosnak tartja. A MOL ezzel az együttműködéssel arra törekszik, hogy egy ilyen kitartást és hatalmas erőfeszítést jelentő sportágban is csúcsteljesítménnyel kösse össze a nevét.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1cirkusz.blog.hu/api/trackback/id/tr914300413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Száguldó cirkusz
süti beállítások módosítása